Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Wembley

Billede
Billede
Billede
Video

 Hannoveraner  
 Hoppe
 22 år 
 165 cm
 Mørkebrun
Rar og talentfuld hoppe.
Billederne viser fra venstre; Wembley, Wembley, Wembley's føl fra 2006 e. Rotspon og Wembley's føl fra 2010 e. Soliman de Hus.
Wembley har fungeret som avlshoppe indtil sidste år hvor hun begyndte at blive redet igen. Hun er sparsomt redet henover vinteren, men er utrolig flink og viser gode anlæg for dressuren.
Hun skridter afslappet og med god og ren takt og godt overtramp. Traven er rummelig og op ad bakke. Galoppen er særdeles god og hun har nemt ved at sætte sig, omend hun ikke helt er uddannet nok til det. Hun gør alt hvad man beder hende om. Sidebevægelser påbegyndt og hun reagerer let for benene.

Wembley vil fx. egne sig til den let erfarne rytter/konfirmanden som skal have sig en god hest med fremtiden foran sig eller til den ambitionerede avler som nyder en god ridetur.

Wembley har en god og solid hannoveranerafstamning med flere af de bedste europæiske dressurhingste i stamtavlen, bl.a. legendære Weltmeyer.
Morfaderen Bismarck er efter den legendariske hingst Bolero som har givet utallige avlshingste og Grand Prix-heste. Bismarck er bl.a. også far til Grand Prix-hingsten Breitling W.
Oldefaderen er tophingsten Wendekreis som findes i afstamningen på de fleste af de mest succesrige hannoveranerheste.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 134247
F: Weltblick   Link
Hannoveraner
M: Baroness
Hannoveraner
MF: Bismarck
Hannoveraner
Dressur: LB-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 22 juni 2011 kl. 13:16, og har været vist 16793 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider