18 år
 147 cm
 Mørkebrun
Sebastian er en helt fantastisk dejlig pony. Smuk, lynende intelligent og med en uovertruffen lyst og talent for arbejdet.

Der er lagt meget vægt på hans grunddressur. Han deltog i semifinalen ved DSP´s avlschampionat 2010 og har startet LC1 med en 12 årig pige, hvor han vandt stort med 73,3 %.
Han er utrolig øvelsesstærk, har en fantastisk balance, er let at ride og samle.
Han mestrer både kontra galop og changementer.

Sebastian vandt i 2010 overlegent både semifinalen og finalen ved DSP's avlschampionat for 4 års i springning.
Der er ingen grænser for hans kapacitet og han klarer alle opgaver med bravour og fantastisk teknik.

Han er en pony, du altid kan regne med, kigger ikke og springer kun bedre, jo større udfordringen er.
Han har talent og mod til at klare sig ud af enhver tænkelig situation på springbanen, det kræver bare rytteren følger med.
Videoen er fra stævne d. 26.03.2011, hvor Sebastian startede sin 1. LA - det var en **.

Han er ved samtlige stævner blevet placeret som nr 1, 2 eller 3 i LB, LA for pony og LD, LC for hest.

Ingen unoder eller staldfejl, en rigtig kælepot med stor personlighed. Virkelig en fornøjelse på alle måder.

Vi håber, at finde en dygtig og ambitiøs rytter, der kan føre Sebastian frem i sporten. Om det bliver spring, military eller jagt, er underordnet, han er eminent i alle dicipliner og har evnerne til at komme hele vejen.

Sebastian er selvfølgelig passet med alt.
NB: Se video