Logo used for printing

HN afstemning
Vil du købe en sadel uden kvittering/ garantibevis? (Foreslag: Pia (pcu) )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pagaiya

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, typeavl
 Hoppe
 14 år 
 147 cm
 Brun
Pagaiya er en super dejlig pony, som altid giver en god tur.
Hun kræver dog en lidt rutineret rytter, da hun godt kan finde på at bukke lidt i ny og næ, og gerne løber lidt om hjørner med dig. Hun er dog ikke kompliceret på nogen måde.

Hun er som oftest rolig i nærmest alle situationer, hvis ikke hun har en af sine obligatoriske "alt-er-farligt!"-dage, men reagerer ikke det store på trafik.

Pagaiya har et par dejlige gangarter med god overtrædning, men er desværre overbygget og har derfor svært ved at ligge sig på bagparten, men når hun kommer op og bruger sig rigtigt, så kan hun sagtens. Dressur er dog ikke lige hendes stil og hun er lidt langsom, når det kommer til denne kedelige form for baneridning. Spring derimod er lige sagen og hun siger bestemt ikke nej til de lidt højere spring. Jo højere, jo bedre! Jeg har selv sprunget ca. 110 cm på hende, men har ikke deltaget i stævner.

Pagaiya elsker ture i det fri og er også her absolut ukompliceret. Hun kan rides på tur alene og med andre, hvor hun er dejlig selvstændig.
 
 
 

[Udlån/Udleje] Dejlig pony udlånes

Grunden til udlån er studie (måske rejse) i de kommende år. Jeg ser derfor gerne, at låner vil låne Pagaiya i minimum 1 år, gerne længere.

Mine krav til låner er, at vedkommende er ansvarlig og seriøs omkring sit hold af hest. Pagaiya kræver en rutineret rytter, der har en bestemt, men kærlig hånd og ikke er bange for et enkelt buk i ny og næ. Du skal være tålmodig og behandle hende ordentligt. Hun skal selvfølgelig passes ordentligt og på græs hver dag. Jeg forventer også, at du har tiden til at motionere hende regelmæssigt, da hun er nøjsom og hurtigt bliver lidt rund.

Derudover er det vigtigt, at låner, hvis under 18 år, har opbakning af sine forældre.

Låner betaler alle udgifter, idet vedkommende har hesten helt som sin egen.

Der vil blive skrevet kontrakt på lånet.
Pagaiya udlånes fra august måned og fremefter. Jeg er dog ikke på nogen måde i tidsnød og hvis ikke den rette låner viser sig, så udlånes hun ikke.
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200202200
F:
SPH 66
(SP DK)
M: Natascha OX
SDH 13
(SP DK)
MF:
OX+ 184
(OX DK)
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 17 juni 2015 kl. 20:09, og har været vist 2234 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider