Logo used for printing

HN afstemning
Giver du din hest julegave? (Foreslag: Plovbæstet)

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

San Par Vision

Billede
Billede
Billede
Billede

 Quarter  
 Vallak
 12 år 
 157 cm
 Sort
Super lækker vallak
 
 
 
 

[Part] modig voksen rytter søges!

Har du modet til at ride på en spradebasse en eller to gange om ugen?

Jeg har fået begge mine heste hjem og stå, men det er lidt kedeligt at ride alene. Derfor har jeg fået en part til min ene hest, så jeg har mulighed for at ride i skoven med begge heste samtidig. Problemet er så at hun ikke vil ride vision, da han er temmelig frisk og har mange sjove tricks i benene. Her ender jeg altid med kun at ride tur på vision eller er alene når jeg rider tur på min anden hest. Derfor søger jeg en part der er frisk på at ride en lidt frisk spradebasse på tur og evt springe ham lidt hvis du er en velbevandret springrytter.

Vision er Quarter og velredet indenfor western, men jeg tænker en god rytter vil kunne ride ham selvom de ikke lige rider western.
Dog er det et krav fra min side af, at man lige vil gøre et forsøg på at ride "western agtigt" og ikke "stramsur" ridning, da jeg ikke ønsker vision Redet med korte tøjler og rejst nakke.
Vision er rimelig trafiksikker og kan rides ud alene med lidt god vilje. Jeg gør det selv, men han skal have tillid. Så tålmodighed, rolighed og samarbejdsvilje er vigtigt med vision.

Parten koster 500,- pr hest pr måned, hvilket ubeskåret går til hestenes forkælelse. Min erfaring er desværre at hvis folk bare kommer og rider gratis, så glemmer de til tider at give besked eller holder bare op med at komme fra den ene dag til den anden. Derfor er der sat pris på, hvilket ikke er til diskussion.

Der er mulighed for at ride i ridehus og på bane. Derudover er der tale om skovture, ridning på veje og markerne. Vi har en lille skov lige på den anden side af foldene og en større skov lidt længere væk, hvis man har god tid til at ride en dag.

Stalden er lille, ældre og uden toilet, varmt vand osv, men der er styr på udstyret og hestenes trivsel.
 
 
ID: HST 132761
F: Peyote Vision
Quarter
M: Olenas Lady Curley
Quarter
MF: Olenas San Badger
Western: Konkurrence
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 30 april 2015 kl. 00:57, og har været vist 5980 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider