138 cm
 Smoky Cream
Simba er en pony som alle voksne ønsker til sit barn.
Jeg har haft ham som føl og jeg har også hans mor. Han har derfor ALDRIG været ude for noget, og har ikke haft ejerskifte. Han er kun blevet redet af mig og jeg har selv tilreden og uddannet ham. Han har dog gået lidt undervisning med små børn helt ned til 4 års alderen og er derfor super rar. Men hvis du vil tænde ham på en springbane så er han straks med på den.
Han er en utrolig omgængelig pony som du kan gøre alt ved! Han elsker en tur i skoven og er 99,9 % trafik sikker. Simba har startet til og med LA til c-stævner. Han kan dressur øvelser til LA men har ikke gået dressur stævner pga. rytterens manglende interesse indenfor det. Til den daglige undervisning springer han MB-MA og har sprunget S med rytter uden problem, vi får professionelt undervisning i spring 2-4 gange om ugen. Han er utrolig lydig for ben og sæde, og er meget blød munden.
Simba er en virkelig talentfuld pony til sin meget unge alder.
Han sælges udelukket KUN pga overgang til hest.
Han vil i år 2011 blive startet til stævner af en anden rytter. hvor målet bliver at få gjort ham til b-pony da han nu er gammel nok til dette kan lade sig gøre.
Han er passet med ALT.
Og prisen stiger i takt med hans uddannelse.
Han har også b.la. Deltaget i to heste væddeløb og har vundet den ene og kom på 2. pladsen i den anden da vi skulle starte helt bagerst pga vi vandt det første løb :)
Simba sælges til en seriøst rytter med 100% forældre opbakning, prisen kan handles om, men har ikke travlt med at sælge ham da jeg har en seriøst rytter der vil starte ham.
Og jeg ser mig ret til at vælge mellem købere for at finde den helt rette til min dreng.
Simba blev også startet til Danish Christmas show warm up på Vilhelmsborg, med en super god runde og kiggede ikke på noget som helst. Men koncentrerede sig bare om sin opgave.

Til sidst vil jeg lige frembringe hans utrolige flotte farve. Vidste ikke rigtig hvad jeg skulle kalde den. Men en slags blanding mellem Dun og mussegrå og når han bliver klippet bliver han skimmel med blommer. Hans farver vækker altid opmærksomhed til stævner, hvor folk skal hen og spørge hvad hans farve hedder og klappe ham :)
Kom og se min dejlige dreng om han er noget for dig. Han er bestemt et besøg værd, og spørgsmål er selvfølgelig gratis :D

OBS OBS OBS!! Simba bliver nu startet til c-stævner af Melene Hentz Pedersen. 2 gang hun sad på ham, startede de til Hjallerup Marked og HRVs springchampionat 2011, det var hans først stævne i 5 måneder samt første LA til et c-stævne. Og de fik en super runde med én træls bom. De er nu også meldt til et distrikt mesterskab hvor der skal springes vandgrav.