Logo used for printing

HN afstemning
Vil du købe en sadel uden kvittering/ garantibevis? (Foreslag: Pia (pcu) )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chateau W

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 11 år 
 162 cm
 Mørkebrun
Chateau er en hest med en kæmpe personlighed, og et ego på størrelse med en elefant. Han er kærlig og elsker mennesker, og er altid sød og rar at være sammen med. Han er meget nem fra jorden, hvor han altid går pænt og lytter til en. Han er godt opdraget, men vil altid lige prøve af om han kan gå lidt over stregen. Han er enormt sjov, og holder af at underholde, han er lidt klassens klovn.

Han fylder snart 8 år, men er ikke alderssvarende uddannet pga en længere skadesperiode, han er i fuld gang nu og fejler intet.
I ridning går han på LC/LB niveau, men er godt på vej videre. I traven er han utrolig god, og er ved at være godt stabil i alle øvelser, versader og schenkelvigninger er på plads i skridt og trav. Galop kan være en udfordring for ham, han mangler balance og bæring, men han udvikler sig for hver gang, har talent for kontragalop og changementer.

I ridningen skal man som rytter have styr på hvad man laver, og han kan være en udfordring i nogle tilfælde, han er ikke ondskabsfuld eller ubehagelig, men han har klart selv en mening om tingene. Som Chateau's rytter skal man være i stand til at lytte til hesten, og være klar over at hesten ikke nødvendigvis er fræk når den slår fra. Er man for hård ved ham, er han mindst ligeså hård ved en selv. Han er utrolig dygtig og lærer hurtigt, er super lækker at ride på, og har helt klart potentiale til meget mere end det han kan nu. Man skal ikke prøve at forcere tingene, men tage det i et tempo Chateau kan følge med i, han finder sig ikke i noget, og er man som rytter i stand til at lytte og prøve at forstå ham, så er han helt fantastisk at arbejde med. Han er en total charmetrold, som tramper ind i hjertet på en med træsko på. Stoler han på sin rytter, vil han gøre alt for en.

Chateau kommer hurtigt til at kede sig på dressurbanen, så jeg forsøger så vidt muligt kun at ride dressur to dage i træk, de andre dage laver vi noget andet; arbejder fra jorden, rider i skoven eller andet. Jeg har selv sprunget ham en enkelt gang, og han synes det er noget af det sjoveste, han har absolut ingen rutine, men lige meget hvor dårligt han kommer på springet så hopper han, han trækker godt på springene, og man kan virkelig mærke på ham at han nyder det. Han elsker at komme i skoven, han har det bedst med at komme ud med andre, men han kan sagtens overtales til en tur alene, der kræver bare at han stoler på rytteren.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 127910
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 04 juli 2013 kl. 20:10, og har været vist 404 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider