Logo used for printing

HN afstemning
Giver du din hest julegave? (Foreslag: Plovbæstet)

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nakkeøstgårdens Nero

Billede
Billede
Billede
Billede

 Oldenborger  
 Vallak
 9 år 
 180 cm
 Sort
Så er det på tide af Nero flytter hjemmefra. Han er en dejlig robust 100 % oldenborg dreng. Bliver 7 år her til juli, så det er på tiden han flytter hjemmefra. Nero er sød, kontaktsøgende og vil meget gerne snakke.

Nero har haft en halv part, som har gjort ham til en rigtig dejlig ridehest. De har øvet horsman ship, redet i skove med andre og alene, samt redet en del på dressur banen. Hans halvpart måtte desværre sande at tiden var knap, da hun forlod folkeskolen. Så derfor står Nero uden fast ryttet. Jeg må desværre erkende, at min tid heller ikke rækker, så jeg håber, at find en ny ejer til Nero, som vil have mere tid til ham.

Nero er født med lidt stejle forben, men de er blevet rettet med hjælp af smed og dyrlæge. Er vant til at være på fold hver dag, og gå sammen med andre heste, han leger rigtig meget sammen med den anden vallak vi har stående.Har lige fået ordnet tænder og vaccineret, så han er klar til foråret og arbejdet som ridehest
 
 

[Salg] Dejlig stor dreng sælges

Det er privat salg, der med følger rødt hestepas. Nero er forsikret for kr. 15.000,00. Nero har været solgt som 4 års, var igennem handels undersøgelse, hvor han havde rene røngent billeder, ingen anmærkninger ved bøje prøve, men var desværre ikke takt fast på højre volte, på hård bund. Derfor sælges han så billigt.

Pris: 17.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200808631
F:
OLH 784
M: Linda Kornum
9604725
MF:
OLH 679
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 18 maj 2015 kl. 09:57, og har været vist 20003 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider