Logo used for printing

HN afstemning
Giver du din hest julegave? (Foreslag: Plovbæstet)

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Røgt og pleje

 Gigt i halsen
Forfatter: 
Dato:  10-01-2017 11:02

Har nogle af jer haft en hest med gigt i halsen, har behandling med indsprøjtning af binyrebachonom hjulpet?

 


Opstaldning tilbydes i gode lyse bokse.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Formentlig, ja
Forfatter: 
Dato:  10-01-2017 12:53

Min hest er blevet behandlet 2 gange i halsen med et lille halvt års mellemrum. Han blev udredt vha scientigrafi og alm ultralydsscanning. Han har formentlig artrose i halsens nederste hvirvler i højre side (sammen med andre fund på scientigrafien) og i lang tid troede jeg ikke han ville blive ridehest igen. Når jeg skriver formentlig er det fordi vi har scannet os til diagnosen uden at det sådan var helt klokkeklart i et forsøg på at finde ud af hvorfor det var så svært at få ham gående igen. Lige nu virker det dog som om at han klarer den omend det måske også indebærer at han skal lære at bruge sin krop lidt anderledes end før. Han har aldrig været neurologisk påvirket og det er måske heller ikke entydigt at det kun var halsen, der gav problemer. I den akutte fase var der ingen tvivl, men det har været lidt diffust hvor problemerne egentlig sad da vi skulle have ham igang igen.

Så altså ja, jeg tror det har virket - det tog 10-11 mdr fra første dyrlægeudkald til jeg begyndte at tro på det for alvor.

 

Mh Nana

0
0
Svar på denne tråd
 
 Gigt i halsen
Forfatter: 
Dato:  11-01-2017 08:07

Ok, eftersom sælger overhovedet ikke gider at svare, må jeg prøve at få ham sprøjtet, han har gigt imellem 3 og 4 nakkehvirvel. Kan ikke rides nu, han sparker bagud, når schenklen lægges til.Har købt ham 23. nov. Han gik igennem handelsundersøgelse ved dyrlæge i Lendum. Vil fraråde at bruge hende.

 


Opstaldning tilbydes i gode lyse bokse.

0
0
Svar på denne tråd
 
 gigten
Forfatter: 
Dato:  11-01-2017 09:26

Selvom en hest er gået igennem handelsundersøgelse, så er det ikke alt der bliver fundet. Medmindre hesten bliver tjekket fra top til to med diverse røngten, scanninger mv, og så er det ikke engang sikkert at alt bliver fundet alligevel.

 

Hvis du påbegynder behandling, så skal du tænke på, at hvis du har tænkt dig at gøre indsigelser mod handlen, så tror jeg du er dårligt stillet. Jeg kunne tænke mig at i og med at der bliver påbebegyndt en behandling, så kan det tolkes det at du har accepteret at hesten har gigt i halsen.


Hilsen Helle

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Diagnose?
Forfatter: 
Dato:  11-01-2017 10:21

Som Helle skriver er halsen svær at få gode billeder af, der er ikke noget på røntgen hos min hest - og han bøjer nu fint til begge sider i gulerodsstræk. Vi oplevede at han pludselig gik fra at være meget selvgående til ikke at have lyst til at gå frem under rytter. MH Nana

0
0
Svar på denne tråd
 
 reklamation
Forfatter: 
Dato:  12-01-2017 22:23

Hej Nana

Har du købt hesten af en "proffessionel" eller en privat? Det skal du nemlig tænke ind i forhold til, hvem der har "bevisbyrden" i forhold til den skjulte handelsfejl hesten tilsyneladende har. Det har også betydning i forhold til, hvor hurtigt man skal reklamere over fejlen. Men uanset hvad, så ville jeg skynde mig at reklamere til sælger. Og hvis vedkommende ikke svarer, så få en advokat på.

Dog skal du lige overveje om det kan svare sig, dvs. hvad købsprisen var. Oftest skal den være over 50.000 for, at det ikke bliver betragtet som en "bagatelsag"....


Nu med ny hest, en ægte rundkørsel....

Meen rigtig hest er indtil videre stadig en oldenborger

0
0
Svar på denne tråd
 
 min er skam en 'beholder' ;-)
Forfatter: 
Dato:  13-01-2017 09:04

..jeg har nu ingen planer om at reklamere noget som helst i forhold til min hest - men jeg tænker, at dit indlæg S & S sikkert også er rettet til trådstarter?

 

Mh Nana

0
0
Svar på denne tråd
 Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider