Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Røgt og pleje

 Erfaringer med back on track?
Forfatter: 
Dato:  24-07-2016 17:31

Jeg står i den kedelige situation, at min pony har fået en kodeledsforvridning. Efter dyrlægens ordre bandagere jeg ham, så han står med staldbandager hver nat, men indtil videre har det ikke hjulpet på hævelsen. Jeg har læst mange positive historier om, at back on track produkter kan hjælpe i helingsprocessen. Hvad er jeres erfaringer? Og hvis det virker, hvilket produkt skal man så købe? Staldabandagerne? Han skal kunne stå på døgnfold med dem.

 

Jeg overvejer også at købe et par ridegamacher. Men det virker til, at der er 7-8 forskellige back on track gamacher. Hvilke kan I anbefale? Jeg bruger min pony til dressur og skovture.


Mvh,

F'ck the mainstream 8D .
'' Ghini you're a part timer lover and a full time friend <''3
Punk isn't dead. It's hiding.
0
0
Svar på denne tråd
 
 staldgamacherne
Forfatter: 
Dato:  24-07-2016 19:33

jeg har selv kun prøvet stalgamacherne/bandagerne, fordi min får hævede bagben på stald, og de har virket super godt, så dem vil jeg klart anbefale! dem jeg har vil så ikke kunne bruges på døgnfold, for de hindre hestens bevægelse en del, og de suger vand og skidt...


Sagde Johanna

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Jeg har..
Forfatter: 
Dato:  25-07-2016 07:00

jeg har et sæt staldgamacher til min og er glad for dem. Men ville ikke bruge dem på fold, tykke, mindsker bevægelse, og hvis det regner/er vådt suger de mega meget vand og bliver tunge og trælse at have på.

 

Jeg har lige investeret i ridegamacher til min dem er jeg virkelig glad for jeg har valgt Royal Work dressur de sider godt, går med om koden er nemme og ligge og nemme og lukke og åbne og igen velcro som skidt kan sætte sig i. Jeg ville klart vælge dem hvis det er til folden.

 

Lige et link til dem www.bot-shop.dk/royal-work-gamacher- fra-back-on-track.html

0
0
Svar på denne tråd
 
 Prikprik
Forfatter: 
Dato:  29-07-2016 21:46

De virkede på min basse, - ingen tvivl om det. Han havde et ben med gammel seneskade og en masse arvæv. Det gjorde arvævet blødere, og han stod med dem hver nat :)

 

Jeg brugte staldgamacherne, for de er meget nemmere/hurtigere at vikle på/af :)

 

Husk de skal tilvænnes dem langsomt, og at de kan reagere forskelligt. Nogle reagere ret voldsomt på dem i starten, så der skal man være lidt forsigtigt, men det betyder jo bare, at de virker


*****

VH

ANNA OG CASINO ROYALE

 

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider