Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Røgt og pleje

 Magneter til heste.
Forfatter: 
Dato:  25-01-2015 16:17

Hej alle i hestefolk.

Vil høre om der er nogen der vil dele deres gode/ dårlige erfaringer med energetix magneter til heste. Har købt en til min og sat den på hendes grime og jeg synes at hun allerede efter en uge er blevet meget mere frisk, fremadgående og smidig i sine bevægelser end tidligere. Hun var også lidt halt på det ene bagben og det har der heller ikke været noget af siden. Virker det? Virker det ikke?

 

Går selv med magneter både det lille hjerte, armbånd og øreringene for hovedpine og jeg kan mærke en markant forskel, så på mig virker det. Min mand sover med et armbånd og en rund plade under hans madras og hvor han tidligere snorkede helt vildt om natten (Jeg ligger meget vågen) så er han nu blevet næsten stille. Hvis han glemmer at tage armbåndet på så snorker han igen. Så for ham virker det også:-)

0
0
Svar på denne tråd
 
 Magneter til heste
Forfatter: 
Dato:  26-08-2016 13:14

 

Jeg har faktisk også netop i går, hørt om magneter til heste (og mennesker) og er enormt nysgerrig efter at høre andres erfaring med dem. De lød næsten 'for godt til at være sandt' og så er der jo nogle som siger, at så ER det også for godt til at være sandt, men måske for en gangsskyld der er noget om snakken..

 

At de kan få manden til at stoppe med at snorke var jo i sig selv nok til at prøve...

 

Mon der er nogen tilbage her på HN der vil dele deres erfaringer med de omtalte magneter og hvordan de anvendes og hvor de evnt. købes?

 


 

 

~ Anette

 

vind-alarm-danmark.eu

 

Buckskin farvet, Eventyr hest på 2 år sælges.

 

Vindott, Islænder hoppe, sælges evnt. bytte.

1
0
Svar på denne tråd
 
 Hokus pokus
Forfatter: 
Dato:  26-08-2016 14:03

Jeg har haft et magnetarmbånd til mig selv og bandageunderlag med magneter til hesten. Har ikke mærket nogen effekt på hverken hest eller mig selv. For et par år siden var der til Hest&Rytter Messen i Herning en, der solgte armbånd, der bl.a skulle forestille at give bedre balance både til hest og rytter. Virkede heller ikke på mig. Sælger forsøgte ihærdigt at trække mig ud af balance på flere måder, både med og uden armbånd på. Ingen forskel. Som så meget andet mere eller mindre alternativt, skal man vist tro på det, før det virker. Jeg så for ikke så længe siden et program om placeboeffekt på DR2 tror jeg det var. Selv en placebo rygoperation virkede fantastisk. Så tro kan flytte bjerge.


1
0
Svar på denne tråd
 
 Vi bruger det.
Forfatter: 
Dato:  26-08-2016 17:30

Vi bruger magneter til os selv.

Den med at sove bedre uden snorken er også noget vi har haft glæde af, men vi har valgt at skifte lidt imellem alm topmadras og så vores magnet madras. Det er som om at har man ligget på den i en måneds tid, trænger kroppen lige til en pause.

 

Har planer om at købe magnet dækken til hestene.


 


IMC nu med ny PROP.

 

 

 

 

 

 

SORT HAVRE SÆLGES 4370 ST.MERLØSE

.

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 pande og gjordmagnet afprøvet
Forfatter: 
Dato:  29-08-2016 09:57

min ene ehst var for ca 5år siden i behandling hos den svenske guru der altid behandler ved hjælp af magneter, så han solgte mig en pande magnet samt en gjord magnet.

Ingen effekt var at spore.

 

 

Karina

0
0
Svar på denne tråd
 
 magnet terapy
Forfatter: 
Dato:  12-09-2016 09:06

Hej

jeg er forhandler af Bioflow magneter.Et produkt fra England.

Har gamasher til heste og dækken. Min gamle Broholmer går med magnet halsbånd , som holder ham smertefri.Han er 10 ½ og i god form.

Jeg bruger magnet armbånd for mine gigt smerter.

Vores vandrør har en magnet på, så ingen kalk i vandet og det smager dejligt.

Oliefyret har også en magnet på.Bedre forbrændning, renere kedel og besparelser på olie.

ja hvad ellers kan jeg sige- men vi kan slet ikke undværre magneter nu.

 

 

mvh Helle

 

læs mere på Bioflow.co .uk


Helle

0
0
Svar på denne tråd
 
 Prikprik
Forfatter: 
Dato:  19-09-2016 21:08

Nu er det lidt noget andet, men stadig magneter... SÅ:

 

Jeg lånte én magnetfelts-gamache af min fysioterapeut til min gamle hest. Han havde enormt arvæv på den ene bagben pga. en gaaaammel hegnsskade. Jeg skulle tænde gamachen og så sætte den på benet, (den kunne sådan spændes fast, kan desværre ikke finde billeder af den), i ca. 15-20 min á 2 gange. Tiden blev langsomt længere.

 

Er I gal en forskel. Arvævet blev MEGET blødere, - tydeligt! Og det blev mere væske-agtigt derinde frem for bare hårdt og klumpet. Man kunne pludseligt flytte lidt med det.

 

Min fys beskriver den som følgende på sin hjemmeside:
Behandling med magnetfelt øger aktiviteten i cellerne hos hesten. Det magnetiske felt, der dannes mellem de to magnetplader, øger transporten af stoffer over hestens cellemembraner. Det bevirker, at helingen fremskyndes i et skadet væv.

Magnetfelt er indikeret ved smerter, hævelser og muskelspændinger. Behandlingen er et godt supplement til hestefysioterapi og -osteopati.

 

 

Så nogle slags magnetbehandlinger gør i hvert fald en forskel. Det har både jeg, min dyrlæge og min fys konstateret uafhængigt af hinanden på benet Men ved selvfølgelig godt, det ikke er det samme, som de armbånd der :)

 

 

Men jeg troede bare ikke, det ville virke med magnet... men det gjorde det! :)


*****

VH

ANNA OG CASINO ROYALE

 

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider