Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Alt om andre dyr

 Hjælp tyrene
Forfatter: 
Dato:  28-08-2016 17:56

Det ru og slidte reb sættes igennem tyrens næse. Tyren forsøger at stritte imod, men et hårdt træk fra føreren får ham til at lystre, og han trækkes resolut hen til det område, hvor kampen skal foregå.

 

Larmen er øredøvende og mændene skiftevis råber og griner højlydt, imens de utålmodigt venter på at kaste sig over dyret. Tyren er bange og forstår ikke hvad der sker. For at sløre hans syn får han smurt amerikansk olie i øjnene. Derefter kommer to mænd hen og stikker ham med knive. Smerten skal gøre ham mere aggressiv, så kampen bliver intens og underholdende.

 

 

anima.dk/dyr-i-underholdning/ hj%c3%a6lp-med-at-stoppe-ulovlige- tyrekampe-i-indien#.V8MHpOsV6rU

 

Tyren får løsnet rebet og slippes ud i menneskemængden, hvor over 100 mænd skal overmande dyret. Kampen er unfair inden den er startet, og det er ikke svært at regne ud, hvem der vinder.

 

De færreste ville gætte, at ovenstående beskriver en barbarisk sport, der finder sted i Indien. Tyrekampen hedder Jallikattu, og er meget populær i delstaten Tamil Nadu. Den gode nyhed er, at Jallikattu er blevet forbudt i hele Indien. Den dårlige nyhed er, at forbuddet bliver trodset og derfor fortsætter de grusomme kampe.

 

Derfor er Anima sammen med vores søsterorganisation i Indien gået ind i kampen, så vi kan få stoppet Jallikattu een gang for alle. Vi skal have regeringen og de lokale myndigheder til at håndhæve loven.

 

Den indiske regering har brug for at høre fra hele verden at Jallikattu skal stoppes.

 

Hjælp os med din underskrift nu!

 

 


Tusind tak for din opbakning!

 

Ewelina Solgaard
Kampagnechef, Anima

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider