Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hesteejendomme

 Akustikproblemer afhjælpning?
Forfatter: 
Dato:  12-07-2015 11:33

Hej allesammen

 

Vi har bygget nyt hus, og som vi også var blevet advaret om, så kan det godt blive svært med akustikken i et nyt hus, når man ikke har hverken gulvtæpper eller gardiner, og alt er lavet i hårde materiale og glatte overflader.

Det er ikke et stort problem, men vi kunne dog god bruge lidt hjælp. Huset er jo bygget, så det er for sent at begynde at installere akustiklofter ;)

Vi har ikke problemer med trinlyd, det er kun et spørgsmål om at der er for lydt inde i huset, og at der er meget genklang.

Hvad har I af erfaringer med, hvad vi kan gøre ved det? Det eneste jeg kan finde er sådan nogle billeder, som skulle aborbere lyd, men de er også temmelig bekostelige, så jeg håber da, at de virker. Det er umiddelbart vores eneste bud.

På forhånd tak!

0
0
Svar på denne tråd
 
 Rumklang
Forfatter: 
Dato:  13-07-2015 08:33

 

Jeg kender det godt, dog er det ikke så slemt hos os. Der mangler noget til at absrbere lyden. Lyd spredes i hjemmet 100% afhængigt af hvorledes overgangen fra luft til materialet er formet. Glatte flader (materialet er underordnet) øger rumklang.

 

Prøv at google absorbere lyd så kommer der flere interessante link.

 

Tæpper, gardiner og møbler er med til at dæmpe rumklang. Alternativt så kan du prøve at lave disse billeder selv som du omtaler.


 

 

~ Anette

 

Aktuel og skræmmende viden om vind:

vind-alarm-danmark.eu

 

Welsh partbreed hingst fra 2014 sælges

Imponerende Welsh Cob vallak 5 år/160cm

Islænder hoppe sælges/byttes

0
0
Svar på denne tråd
 
 Vi har også
Forfatter: 
Dato:  02-08-2015 15:08

Vi har også de der "billede" ude på kontoret som du nævner. Eller vi har ihvertfald sådan nogle farvede plader sat op i billedrammer som dæmper akustikken. Det kunne godt ligne moderne kunst.

 

Måske du kunne købe et par Troldtekt-plader og ramme dem ind og male dem? En plade på 600 x 1200 mm koster omkring 250 kr. Så kunne den skæres i to stykker, så du havde til to "billeder" på 60x60 cm.

 

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider