Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Træning

 Hvilke former for tricks og træning?
Forfatter: 
Dato:  22-11-2016 11:04

Jeg har fået en lånehest, og han er kun 2 et halvt, og kan ikke så meget endnu, og jeg vil så gerne lærer ham forskellige tricks og træning.

 

Så mit spørgsmål lyder på:
Er der nogen der måske har lidt forskellige træningsmuligheder, og søde tricks?

 

Jeg vil lærer ham lidt tricks fordi her hvor jeg bor har vi noget vi kalder Sommerfest og der kommer mange mennesker fra det kvater jeg bor i, og så har jeg gået og tænkt på at det kunne da være lidt sødt at vise lidt hvad han kan


Jeg er ikke færdig fordi du beder mig om at stoppe.

Jeg vil kæmpe til den bitre ende, og intet skal forhindre mig i, at vinde det guld jeg fortjener

0
0
Svar på denne tråd
 
 Nogle tips
Forfatter: 
Dato:  01-12-2016 13:42

Hej,

 

Først og fremmest skal du vente med at lære en hest tricks, før du har helt styr på resten af dens opdragelse. Det jeg mener er, at hesten skal kunne de ting, som man kan forvente af en hest på den alder m.h.t. at blive trukket, også gerne på tur, stå bundet, opføre sig pænt ved håndtering, få vasket ben, evt. blive læsset o.s.v., således at dine tricks kommer oven på et solidt fundament. Det har du nemlig brug for, hvis du skal have succes med det. Hvis ikke fundamentet er på plads, kan du få problemer. Det er det samme med grundridning - hvis ikke den er på plads, får du problemer, når du kommer længere i ridningen.

 

Hvis du synes, at det er der helt styr på, så er der masser af hjælp at hente. Der findes bøger om at lære hesten tricks, og man kan komme på kursus i det også. Prøv at google (f.eks. på Cirkustricks) og søge på Youtube.

 

Det er MEGET vigtigt, at du selv er meget konsekvent med dine signaler! Men så er det også supersjovt at lære hesten tricks, og der er ingen tvivl om, at det er sundt for hesten at lære at bruge sit hovede Min hest kan ikke særligt mange tricks, men dem hun kan, nyder hun at få lov til at vise frem.

 

God fornøjelse!

 

MVH

Jette

 


Vi rider akademisk, min hest og jeg, og vi elsker det!

Men jeg synes også, at...

Rigtige piger rider military!

NU FÆRDIGUDDANNET EQUINE TOUCH PRACTITIONER!

1
0
Svar på denne tråd
 
 Prikprik
Forfatter: 
Dato:  04-12-2016 10:28

Jeg ville helt klart også starte med "the basics". Det er meget vigtigt, for at du kan præsentere de nye ting for din hest på den rigtige måde, - og for at du kan styre det :)

 

 

Min egen unghest lærte ikke rigtigt så mange tricks, (eller jo, vi kan smile, for så kunne vi holde øje med en fortand, der var ved at skifte ), men ellers så trænede vi Rigtig meget miljøtræning og klargøring til ridning :) Og det lyder som om, du også skal have gang i noget miljøtræning, hvis der kommer nogen og skal kigge på :)

 

Så tricks er jeg ikke til så meget hjælp i :) vi kan gå på presseninger og smile. Juhu. Haha :) Men held og lykke med din 2 års.

 

Til gengæld vil jeg virkeligt anbefale miljøtræning, tidlig tilvænning til udstyr, andre heste og signaler. Det har vi haft ENORMT meget glæde af, og jeg har fået mig den roligste og mest lærenemme 3 års, jeg nogensinde har arbejdet med

 

Billede

 


*****

VH

ANNA OG CASINO ROYALE

 

1
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider