Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 FEI åbner en sag mod Kevin Thornton
Forfatter: 
Dato:  10-11-2016 20:54
Indsat fra nyheden FEI åbner en sag mod Kevin Thornton:

FEI har i dag offentliggjort, at de åbner en sag mod irske Kevin Thornton. En sag som man kan læse mere om i artiklen de magtfulde sociale medier.

Det gør de efter dødsfaldet på Flogas Sunset Cruise ved det internationale franske stævne Cagnes-sur-Mer. Sagen åbnes i overensstemmelse med FEI General Regulations artikel 142 og 163.

FEI oplyser at Kevin har fået muligheden for at komme med et skriftligt svar på beskyldningerne, hvilket inkludrer de dokumenter, vidneforklaringer og andre beviser, som kan blive brugt i sagen.
Lige så snart informationen er modtaget og FEI har indsamlet alle informationer i sagen, vil FEI forelægge sagen for "FEI Tribunal" under artikel 142.2. FEI vil ikke kommentere yderligere på sagen, da FEI ikke kommenterer på igangværende sager.

Kilde: fei.org

1
0
Svar på denne tråd
 
 hmmmmmmm
Forfatter: 
Dato:  13-11-2016 14:53

gid de dog villle tage Andreas H og de andre rollkur psykos og stille dem til ansvar for hvad de laver.

 

Man kan sige godt og skidt om de sociale medier, men gudskelov er det blevet sværere for dem at gemme sig!

2
5
Svar på denne tråd
 
 Det bliver vel så modereret
Forfatter: 
Dato:  13-11-2016 15:13

 

uanset hvad udfaldet bliver, at det ikke påvirker noget?

 

Sociale medier er et tveægget sværd, det største problem er nok at folk ikke er tvunget til at tænke sig om -- hvis en dansker går over stregen ifbm. en dansk rytter, er det muligt at komme efter vedkommende jvf. landets gældende lovgivning, men hvad hvis det er en amerikaner, to turister i singapore, og en (hade)fuld svensker, hvad gør man så? Det er stort set konsekvensfrit at ytre sig på tværs af sprog- og landegrænser på sociale medier, og derfor er den del af mediet tilsvarende lidt værdifuld.

 

 

(Iøvrigt, frk. CK, synes jeg det er gået lidt for stærkt med det sproglige, kan godt se dem ene artikel er fra kl uha om morgenen, men hverken Kevin eller google er altså ret gode til dansk )

 

1
0
Svar på denne tråd
 
 6 tegn
Forfatter: 
Dato:  14-11-2016 10:57

Når nu HN ved, at han slet ikke har gjort noget (jf "Alt sammen for noget, der viste sig, han slet ikke havde gjort!" i De magtfulde sociale medier), så er det da mærkværdigt at FEI åbner en sag om det...

2
0
Svar på denne tråd
 
 6 tegn
Forfatter: 
Dato:  14-11-2016 11:43

Det studsede jeg også over - der har lige været en lang artikel herinde om, at de sociale medier har for meget magt og nu er denne stakkels mand dømt som mishandler og hvad ved jeg, uden han har gjort noget!

Og så åbnes der sag imod ham?

 

Men jo den er svær, nogle gange SKER der altså en heksejagt, jeg har set flere "hade-sider" mod fx dyrlæger, smede, håndværkere og andre fagpersoner, hvor kunden mener der er sket en grufuld fejl, og personen hænges ud med navn og billede, går ned med depression og må forlade sit fag. Nogle gange uden grund, hvor det beror på en misforståelse. Hvor vedkommende er dømt fri af retsstaten, men ikke af folket.

 

Hvad der rigtigt er sket i denne sag, ved kun de involverede. Men når nu rette myndighed faktisk tager det op, må man tænke de vel har noget at have det i?


Mvh. Sophie (:

 

"And those who were seen dancing

were thought to be insane

by those who could not hear the music".

- Friedrich Nietzsche

1
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider