Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Hest under uddannelse
Forfatter: 
Dato:  25-06-2016 17:47

Hej!

 

Jeg står i den situation at jeg har haft både part og redet på rideskole igennem de sidste 8 år. Det er jeg gået surt i lige nu. Jeg er en smule træt af at jeg ikke selv kan bestemme ting, og selv tage beslutninger. Derfor går jeg rundt med overvejlserne om jeg skulle investere i min egen hest indenfor 6-7 mdr, hvor jeg så spare sammen derop til.

Mit store problem er, at jeg ikke ved om jeg kommer ind på en uddannelse i år - men det kommer jeg helt 1000% til næste sommer, så derfor vil jeg gerne have jeres erfaringer om hvor vidt i får økonomien og tiden til at hænge sammen med det hele?

 

Jeg ville også gerne flytte hjemmefra indenfor 1-2 år (nok mere 1 år end 2), men det skal der selvfølgelig også være råd til.

 

Del gerne jeres historier og erfaringer med mig!! ;) Jeg søger gode råd og vejledning :D


Lev livet imens du kan!

Vent ikke!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 Prikprik
Forfatter: 
Dato:  25-06-2016 19:29

Halløj! :P Jeg deler da gerne mine erfaringer :)

 

Ang. tid så er det et spørgsmål om prioritering :) Jeg læser fuldtid jura på Syddansk Universitet, har en kæreste i Svendborg, bor i Odense og har hest ved siden af. Det kan lade sig gøre! :) Men nogle gange, så løber man hurtigt

 

Økonomien er selvfølgelig den trælse side af det Jeg har, da jeg holdt friår efter gymnasium, arbejdet i forretning, hvor jeg brugte en helvedes masse penge på min hest, - der løb det fint rundt, selvom det var min gamle hest, der havde et enormt sygdomsforløb, der desværre endte med aflivning... Her lærer man ting nummer 1: JA, sygeforsikring og uanvendeligsforsikring er en helvedes god idé Det har min nye hest også, selvom det er dyrt.

 

Nu når jeg studerer, bor jeg hjemme, fordi jeg ikke vil springe ud i endnu flere faste udgifter, og så fordi jeg er rigtig glad for, at min hest står, hvor den gør + den træner, vi har på stedet. Det kan lade sig gøre at flytte, det kan det da, men det bliver nok lidt stramt

 

Og så må jeg ærligt indrømme, at jeg ikke er sprunget ud i arbejde ved siden af studiet... endnu, men at det da klart kommer, når jeg lige har været på uni lidt længere :) Og indtil da, jamen så må et SU-lån så supplere lidt. Pisse ærgerligt, men sådan er det, og det er dét, det skal koste at holde mig glad, frisk og med en vilje til at komme igennem min uddannelse :) Heste skulle også være rigtig gode mod stress, og jeg har aldrig haft problemer med stress, såå Sådan ser jeg på det. Inden et SU-lån har jeg også kigget på, at jeg har mere brug for de ekstra penge nu, end jeg vil have, når jeg engang er færdiguddannet og skal betale det af :)

 

Min idé med at have hest er dog, at ligegyldigt hvad, så skal det, at jeg er studerende ikke gå udover min hest, og han skal ikke mangle noget :) - Og det gør han så bestemt heller ikke

 

Et godt tip til økonomien er at tage staldvagtsdage :) Ellers så kan man jo finde et weekendjob el. lignende :)

 

Dog skal man tænke sig om inden.. for der er mange ting, man så ikke liiige kan gøre, når man er studerende og har hest :) Så hvis man ved, man kører surt i det i længden, så lad være :)

 


*****

VH

ANNA OG CASINO ROYALE

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Tak for de gode råd
Forfatter: 
Dato:  25-06-2016 21:15

Fedt at høre din historie! Sætter helt klart tingene i perspektiv! Rart at høre det kan lade sig gøre. Tænker jeg nu spare sammen, også må vi se på hvad og hvor jeg ender og om det skal bruges på at flytte hjemmefra eller hest :D Men tak!


Lev livet imens du kan!

Vent ikke!!

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider