Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Henvendelse på annonce - mystisk eller e
Forfatter: 
Dato:  01-06-2016 01:31

Min datters pony er til salg, og jeg har fået en henvendelse på annoncen, her på HN. En svensker vil gerne købe ponyen, men har brug for hjælp ifht. transport til Sverige. Ingen andre spørgsmål, heller ikke en aftale om at komme og se dyret. Hmm. Jeg har før hørt rygter om et scam, hvor en udenlandsk køber henvender sig, og der så går noget (planlagt) galt med pengeoverførsler. Men det plejer at være lidt længere væk end Sverige. Er der andre, der har fået sådanne henvendelser fra Sverige? Det er en pony til 15.000, og selvom vi synes, han er dejlig, må det da være til at finde tilsvarende ponyer i Sverige...


 

 

Oplysninger om Siff / Guccis fortid søges. Irish Cob Crossbreed fra 1996. Genkender du hende? Se billeder på præsentation.

0
0
Svar på denne tråd
 
 de hæver ikke penge når man svarer
Forfatter: 
Dato:  01-06-2016 07:47

Det værste der kan ske ved at svare på e-mailen er at du har spildt fem minuter. de kan ikke snyde penge fra dig på den måde. Det er helt almindeligt at købe heste og ponyer i Danmark, også billigere ponyer/heste. Så det kan sagtens være. Så billig en pony kan folk også sagtens finde på at købe ubeset.

 


 



Med venstre hånd
Line

 

 

http://linebergmann.dk/ - CassiusCam

 

http://militaryhesten.dk

1
0
Svar på denne tråd
 
 Formuleringen?
Forfatter: 
Dato:  01-06-2016 09:28

Det vigtigste er at se på formuleringen. Er henvendelsen på svensk, engelsk eller Google Translate-dansk? Er der noget der springer i øjnene, så er det sikkert svindel. Men det kan sagtens være en reel henvendelse.

 

For ja, der er mange svenskere/nordmænd som køber heste i Danmark, også ubeset, som er ganske almindelige mennesker og ikke svindlere.


Mvh. Charlotte

 

"Züchten heißt, in Generationen zu denken"

 

1-års Welsh Mountain hingsteplag med særdeles god afstamning sælges

 

1
0
Svar på denne tråd
 
 Det er helt normalt
Forfatter: 
Dato:  01-06-2016 09:29

at svenskere og nordmænd køber ponyer og heste i Danmark. Især hvis du bor i sydnorge og sverige, er det noget nemmere at købe hest i Danmark frem for at køre nordpå.

 

Skriv at du ikke kan sørge for transport, men at der formodentlig er firmaer der har specialiseret sig i transport fra Danmark til Sverige.



Sorry
The lifestyle you orderd
is currently out of stock.
2
0
Svar på denne tråd
 
 Tak for svarene
Forfatter: 
Dato:  01-06-2016 18:42

Jeg svarede køber, at jeg da gerne ville undersøge det, men om ikke hun / han ville se ponyen først? Og jeg fik et svar tilbage, at det behøvede de ikke. Altsammen på svensk, der virker grammatisk korrekt, for så vidt mine krimi-øjne kan se. Og ja, Jylland eller Sydsverige, det er nogenlunde lige langt.


 

 

Oplysninger om Siff / Guccis fortid søges. Irish Cob Crossbreed fra 1996. Genkender du hende? Se billeder på præsentation.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Min mening
Forfatter: 
Dato:  02-06-2016 20:43

Jamen, så er det jo op til jeres ønske om hvor hurtigt ponyen skal sælges og om I sådan set er ligeglade med hvor den havner, bare I får jeres penge??


VH Pernille

 

"Du er et spørgsmål, der endnu ikke er stillet"

 

Livet er for kort til at undgå Pernille

1
2
Svar på denne tråd
 
 annonce
Forfatter: 
Dato:  02-06-2016 21:00

Det er højst sandsynlig en fake. Der figurerer mange af dem, så vær forsigtig. Mener at det plejer at være noget i retning af at køber sender dig en check. Den er af en aller anden årsag på et for højt beløb og du overfører så det, som er for meget. Pga. det langsomme system omkring checks kan der gå flere uger før det opdages, at den er dækningsløs og du står uden dine penge og køber er forsvundet. Og du står måske også uden hest.


1
2
Svar på denne tråd
 
 Eneste pip
Forfatter: 
Dato:  03-06-2016 08:57

 

herfra så tænker jeg at du skal bede om at ponyen betales 5 bankdage inden den afhentes. (eller spørg din bank om hvor mange dage de har brug for til at godkende en overførsel!)

 

Men ja, jeg syntes også det er underligt at de ikke kommer og ser ham først for at sikre sig at han er iorden, men som nævnt ikke unormalt.

 

Vi har solgt både til Norge, Tyskland og Schweitz og alle har set eller prøvet hesten først. En der gik til Sverige var dog med mellemmand.

 


 

 

~ Anette

 

vind-alarm-danmark.eu

 

Eventyr hest på 2 år sælges.

 

Landbrug nord/øst-jylland, sælges.

0
0
Svar på denne tråd
 
 6 tegn
Forfatter: 
Dato:  03-06-2016 13:07

Hvis de begynder at snakke om checks osv ville jeg springe fra.

 

Og ellers som en anden foreslår - bed om pengene overført (gøres nemt via netbank, checks er ikke nødvendige!) x antal bankdage før, afhængig af hvad din bank mener de skal bruge af tid på en overførsel fra Sverige.

 


Mvh. Sophie (:

 

The Mad Hatter: Have I gone mad?
Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers.

But I'll tell you a secret.

All the best people are.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Få en svensker til at tage den med hjem
Forfatter: 
Dato:  03-06-2016 14:00

Der er internationalt militarystævne i Kalundborg næste uge. Der er helt sikkert et par svenskere til start. De kan jo nemt have dem til at tage pengene med over og ponyen med hjem

 


 



Med venstre hånd
Line

 

 

http://linebergmann.dk/ - CassiusCam

 

http://militaryhesten.dk

2
0
Svar på denne tråd
 
 hestesalg
Forfatter: 
Dato:  03-06-2016 19:14

Min mor har engang solgt en pony til Sverige på denne måde. Der kom en vognmand og hentede ponyen og pengene gik faktisk først ind på kontoen et par dage efter. Min mor nåede da lige at blive betænkelig, men alt gik altså fint og ponyen har det som blommen i et æg, hvis man kan stole på de mange billeder der efterfølgende blev sendt til min mor på mail


Med Venlig Hilsen
Karina Both Andersen


De bedste kys kommer fra en varm mule

1
0
Svar på denne tråd
 
 Qwerty
Forfatter: 
Dato:  03-06-2016 22:59

Pernille / Glencoe: Man kan aldrig være 100% sikker på, hvor en hest man sælger, ender med at havne. Om man så sælger den til naboen, kan han jo sælge den videre til en hestehandler ugen efter. Men jo, jeg vil da helst være sikker på, at det er det rigtige match. Og jeg ville aldrig selv turde købe en hest uden at have mødt den først.

Jeg har tilbudt at vi selv kan køre over med hesten, for de 4000 det koster i diesel og brobilletter at køre Gøteborg - retur med en hestetrailer. Og jeg har givet dem mit tlf.nr. Og ja, jeg vil se pengene i en bankoverførsel først. Som minimum omkostningerne til dyrlægetjek og transport, og så resten i hånden når vi leverer.

 


 

 

Oplysninger om Siff / Guccis fortid søges. Irish Cob Crossbreed fra 1996. Genkender du hende? Se billeder på præsentation.

1
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider