Overskriften virker måske mere spændende end som så
Vi skal giftes til sommer, bliver 60-70 mennesker, og jeg har vældig godt styr på borddækning, oppyntning af lokalet, bryllupskagen og forret+hovedret, men desserten, den volder mig nogle kvaler!
Jeg er kommet frem til følgende: Gateau Marcel, små panna cotta-shots med noget coulis ovenpå, og appelsinsorbet serveret i glas med et skvælp appelsinjuice ovenpå. Kagen kommer senere, og er tung og fløde-fyldt, så desserten skal helst ikke være hverken tung eller fløde-fyldt.
Pyntningen af gateau marcel har jeg helt styr på oveni mit hoved, og panna cottaen kan jeg ikke se, at jeg kan gøre meget ved. Men jeg synes, at der mangler "noget". Alt der ikke kan forberedes 1-2 dage i forvejen eller endnu bedre fryses ned, er et no-go (det inkluderer så også frisk frugt). Jeg laver det hele selv, og jeg vil ikke dø af stress over det... 60 er sygt mange mennesker, det lyder måske ikke af så meget, men det er det altså! Så det skal kunne lade sig gøre....
Når jeg forestiller mig menu-bordet, og det bliver stillet frem ved siden af hinanden (ta-selv), så synes jeg bare, der mangler noget... Nogen gode bud?