Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Holdbarhed på ridebukser
Forfatter: 
Dato:  09-02-2016 13:27

Hej

 

Må lige spørge jer til råds her inde.

 

Jeg købte i sommers to par ridebukser på nettet, det ene par holdt 5 måneder, så var der slidt hul i skindet (hvilket jeg aldrig har oplevet før med andre bukser). Jeg rider i øvrigt langt fra hver dag, og har 3 par bukser at skifte imellem. Så jeg synes da nok at holbarheden på bukserne er ret ringe.. Det andet par gik utrolig hurtigt i syningen i livet, og de var brugt endnu mindre. Bukserne har en pris på 500 pr par.

 

Købte to par bukser i herning et år, der var sat ned fra 180 til 90 kroner, de holdt i 2-3 år inden de begyndte at gå i syninger, og de blev brugt noget mere. Dem har jeg været fuldt ud tilfreds med.

 

Jeg ved godt at alle bukserne er i den billige ende, men alligevel. Jeg havde forventet dem til 500 holdt noget længere. Jeg har lidt yoyo vægt, så derfor er jeg ked af at ofre for meget på bukser.

 

Hvor længe mener i at bukser bør kunne holde? Og hvad er jeres erfaring?

0
0
Svar på denne tråd
 
 6 tegn
Forfatter: 
Dato:  09-02-2016 13:50

Da jeg red mest var det hver dag, mellem 3-5 heste. Mine ridebukser blev selvfølgelig slidt, men jeg skiftede dem kun ud hvert 2. eller 3. År. Det var ikke dyre mærkevarer, tværtimod. Som regel var det ved mit knæ der først begyndte at komme et lille hul. Selve skindet har aldrig fejlet noget til trods for de blev brugt rigtig rigtig meget hver dag.

1
0
Svar på denne tråd
 
 Ridebukser
Forfatter: 
Dato:  09-02-2016 15:17

Jeg rider primært i mine 10+ år gamle pikeur bukser. De bliver brugt meget både til stald og ridebrug.

 

Har også et par 6-7 år gamle pikeur, dem bruger jeg ikke helt så meget men de bliver da alligevel brugt det meste af sommeren.

 

Her om vinteren har jeg et par softshell fra mountainhorse. De er på deres 3 sæson.

 

Så ingen råd til billige bukser herfra. Men på den anden side bliver det vel ikke meget billigere end pikeur hvis holdbarheden hedder 10+ år. Alle bukser er brugt og vasket meget og jeg passer så absolut ikke på dem under brug. Ingen af bukserne står overfor udskiftning foreløbigt.

2
0
Svar på denne tråd
 
 Underligt
Forfatter: 
Dato:  10-02-2016 09:03

Det er mærkeligt, for jeg har sidste år oplevet præcis det samme!

Købte i Herning et par maddox bukser, som jeg før har haft god erfaring med - der gik måske 2 måneder, så var skindet fuldstændig slidt i gennem og i "opløsning". Købte så nogle nye ved tika rideudstyr, i mikrofiber og ikke de helt billige, der gik måske 4-5 måneder, så var de slidt igennem! Det har jeg ALDRIG prøvet før, at skindet bliver så slidt. Plejer også at have mine bukser i flere år, og de er ikke blevet slidt i skindet..


/Annemette

0
0
Svar på denne tråd
 
 Køb noget godt
Forfatter: 
Dato:  10-02-2016 09:30

 

Samme råd her: Brug de ekstra kroner på en ordentlig kvalitet. Jeg har også haft blandt andet Pikeur-bukser, og de har været uopslidelige, selvom de på ingen måde er blevet skånet - hverken mht. brug eller vask.

 

Et ekstra plus er, at pasformen er bedre og også holder i længden (hvis man altså ikke taber sig/tager på).

 

1
0
Svar på denne tråd
 
 Pikeur ist Pikeur
Forfatter: 
Dato:  10-02-2016 10:34

Jeg har også prøvet rigtig mange forskellige mærker, men sværger også til pikeur. Har tre par, to med grip, og et par med læder. Begge kan anbefales. Jeg har slidt et par Pikeur op (hul i skindet), men de blev også brugt næsten uafbrudt 6-7 år. Jeg har købt mine Pikeur med læder på tilbud til 500 kr, så man kan være heldig


Mvh Tina

med hestene: Viktor, Felix, Dawina og Diva

 

1
0
Svar på denne tråd
 
 Overskrift
Forfatter: 
Dato:  10-02-2016 13:01

Jeg synes også det er virkelig hurtigt, og er mega skuffet over det. har skrevet til butikken, men de vurdere at det er almindelig slid og vil ikke gøre noget ved det.

 

Mine ridebukser er altid blevet slidte og gået i stykker alle andre steder, men aldrig i skindet. Så må sige jeg er virkelig skuffet over den butik.

 

Vil gerne købe dyrer bukser, synes jo bare det er så ærgerligt at de komme til at ligge i skabet fordi de enten er blevet for store eller for små. Tror heller ikke pikeur laver bukser i min størrelse. Lige i øjeblikket bruger jeg 48, men arbejder på at komme ned af.

0
0
Svar på denne tråd
 
 pikeur
Forfatter: 
Dato:  10-02-2016 13:50

Pikeur laver bukser i en 48 og 96 (til lange ben). Jeg bruger selv str. 84 og de sidder godt, selvom vægten har været +/- 5 kg. Dem med grip er utrolig behagelige og meget elastiske. Jeg var overrasket over bevægelses friheden i dem.

 

Jeg har desværre også nogle liggende som jeg ikke kan passe mere, men håber at det kommer igen

 


Mvh Tina

med hestene: Viktor, Felix, Dawina og Diva

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Pikeur
Forfatter: 
Dato:  10-02-2016 14:26

Jeg har to par pikeur candela til ca 1500 kr. som efterhånden nærmer sig det 5 år. (har 1 hest og den rides ikke nødvendigvis hver dag :) )

Men nu er de total gået op i skridtet - og jeg har syet dem et par gange.

 

Og ja Maddox skindet har haft en tendens til at fnulre. Dem har jeg også.

 

Er ikke helt sikker på at pris og kvalitet altid hænger sammen - men jeg køber dog nok et par Candela igen, da pasformen bare er fantastisk (og med +/- 5 kg)

 



VH Heidi


Jeg kan forstå dit indlæg forkert og så beklager jeg,

men mit svar afspejler sig i min fortolkning af dit indlæg.

 

www.gravsnuderne.dk

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Pikeur...
Forfatter: 
Dato:  13-02-2016 09:35

Er jeg rigtig glad for, men desværre har jeg måttet få lynlåsen skiftet i en del af dem. De holder ikke så længe som resten.


Mette (Fjolle)


Det Gule Helvede

...Det er ligesom i trafikken - man skal uden om de gule kegler...

...Rigtige bekymringer starter med Dansk Varmblod...

0
0
Svar på denne tråd
 
 Klage igen
Forfatter: 
Dato:  15-02-2016 21:07

Kan jeg mon tillade mig at klage igen til butikken, selvom de har afvist min klage en gang?

 

Har snakket med flere der synes det er får dårligt, at butikken ikke vil gøre noget ved det.

Alle jeg har snakket med synes også at det er virkelig underligt de er blevet slidt så hurtigt. Og har heller aldrig oplavet at nogle af deres bukser nogensinde er slidt hul i skindet.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Klage....
Forfatter: 
Dato:  19-02-2016 09:05

Selvfølgelig skal du klage igen - ridebukser skal kunne holde mere med 5 mrd.

Lav en skriftelig klage og tag med der ind - se vejledning her:

 

http://www.forbrug.dk/

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Klag igenj
Forfatter: 
Dato:  19-02-2016 09:16

Ja klag igen og ellers så forsøg at kontakte producenten direkte.

 

Mine gamle pikeur gik faktisk også i skridtet på et tidspunkt og blev syet igen og igen. Så revnede buksebagen og jeg sendte dem til sadelmager og blive syet sammen. Det har indtil videre forlænget levetiden med omkring 7 år og kostede mig så vidt jeg husker den nette sum af 125 kr.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Klage igen
Forfatter: 
Dato:  19-02-2016 23:37

Jeg har klaget igen. De siger at jeg har vasket dem forkert (hvilket jeg ikke har).

Jeg skrev frem og tilbage med dem, men de vil ikke gøre noget.

Jo, give mig 30% rabat hvis jeg bestiller et nyt par bukser hos dem. Men tror da nok lige jeg er færdig med at handle der

 

Øv, er bare så skuffet og sur over det.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Jeg synes
Forfatter: 
Dato:  24-02-2016 12:20

Jeg synes umiddelbart at lige knapt et halvt år selvfølgelig ikke er super holdbarhed, men heller ikke en fejl i produktet, og jeg kan sagtens forstå butikken ikke vil tage dem retur! :) Hvis man f.eks. cykler meget i sine ridebukser, så bliver de hurtigt slidt, eller bare generelt hvis man vasker dem meget eller rider meget(det siger du at du ikke har, men det kan butikken jo ikke bare tage for gode, så ville alle jo komme og sige det og få et par nye ridebuksr) :) Mine ridebuksers levetid svinger også fra alt fra ca 6 måneder til 3 år og mine ridebukser er i prisklassen mellem 400-1500 kr :)

0
0
Svar på denne tråd
 
 Ikke længe
Forfatter: 
Dato:  24-02-2016 15:16

For mig lyder det vildt mærkeligt, at et par ridebukser ikke holder længere end det - men det kommer altså også an på, hvad du bruger dem til.

 

Ridebukser er IKKE arbejdsbukser,de er ikke beregnet til staldarbejde/udmugning/halmslæberi og den slags.

 

Jeg bruger gamle cowboybukser til staldarbejdet, og skifter til ridebukser, når jeg skal ride. Og mine bukser holder meget længe - som i 5-6-10 år.

 

De bliver så heller ikke vasket en gang om ugen ;)

Efter min erfaring er det vask, mere end brug, der slider på bukserne, og når jeg kun bruger dem til at ride i, bliver de ikke så let beskidte. Og jeg vasker dem kun når de ER beskidte.

 

Hilsen Sif


Det er sjovt at tage fjordheste alvorligt


www.sadelrummet.dk

1
0
Svar på denne tråd
 
 Prikprik
Forfatter: 
Dato:  28-02-2016 10:22

Jeg har nogle fra Montar, købt på tilbud fra 900,- til ca 750,-, og de har holdt upåklageligt ever since :) Det er vel 2 år siden, og jeg brugte dem det første år HVER dage, - nogle dage på flere heste om dagen. Skindet holder, buksen er fin, men selvfølgelig bliver skindet mere blødt = mindre skridsikkert. Kan dog sagtens bruges stadigvæk :)

 

Efterfølgende har jeg suppleret op med andre par. Bl.a. et par Whitaker Ridebukser á ca. 1000,- mener jeg. De holdt et halvt år, og så var der huller overalt i skindet, (helt ind til rumpen ). Brugt i alm. lædersadel, Prestige Modena, så der burde ikke være ekstra slid på nogen måde? De må da vide, at det er dét, man bruger ridebukser til? Her var jeg godt nok også sur

 

Endeligt har jeg købt mig et par fra PK international Sportswear på tilbud til kun 400,-. Har et mega fedt mønster, og så er de kanon gode! De er ikke med velcro i bunden, og så har de et super fedt mønster De har holdt upåklageligt det sidste år, men har så heller ikke været brugt så meget, (grundet skadet hest). Men de kan anbefales indtil videre!


*****

VH

ANNA OG CASINO ROYALE

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 ridebukser
Forfatter: 
Dato:  08-03-2016 00:21

Ikke godt nok at de går i stykker i skindet efter så kort tid. Har haft både dyre og billige ridebukser men de er aldrig gået i stykker så hurtigt.

Har både haft fra dyrere mærker som Pikeur og Animo men også bukser i 500 kr klassen som fx HKM og lignende og synes generelt de holder nogenlunde lige godt - det er andre ting fx pasform og stof, der gør forskellen for mig.

 

 

 

M.v.h

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 ridebukser med grip
Forfatter: 
Dato:  08-03-2016 00:27

Glemte at sige at de Animo ridebukser jeg havde var med grip og det har self en anden holdbarhed end skind og skal vaskes forsigtig for ikke at blive ødelagt. Men dine er jo med skind og kan ikke sidestilles med grip, så det stadig for dårligt de ikke holder.

 

 

M.v.h

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 hejhej
Forfatter: 
Dato:  08-03-2016 09:30

Jeg er begyndt at svæge til Kingsland bukserne, har før brugt billigere mærker, men må da lige garantere for at Kingsland bukserne er holdbare og lækre :)


- Annecathrine

0
0
Svar på denne tråd
 
 Dårlig kvalitet
Forfatter: 
Dato:  08-03-2016 14:05

Det lyder godt nok hurtigt, at de er gået i stykker.

Jeg synes generelt, at når man køber nyt tøj, så er der en tendens til at kvaliteten er alt for dårlig. Det er mere reglen end undtagelsen at knapperne ryger.

 

Jeg har god erfaring med skindet på Pikeur bukserne til gengæld synes jeg ikke at stoffet holder særlig godt, og syningerne har det også med at gå. De har en god pasform, men de er godt nok også dyre.

 

Mvh. Kristine

0
0
Svar på denne tråd
 
 Ridebukser
Forfatter: 
Dato:  11-03-2016 06:53

Dengang jeg red sværgede jeg til Pikeur ridebukser. De har fantastisk pasform og er ikke til at slide op.



Venlig hilsen Cathrine



0
0
Svar på denne tråd
 
 ridebukser
Forfatter: 
Dato:  11-03-2016 09:14

jeg købte for nogle år siden et par pikeur med knæskind.. de er umulige at slide op... men sadelskifte gjorde at de nu er ALT for glatte at ride i.. så de bruges som arbejdsbukser nu..

 

har et par montar, der er ved at have nogle år på bagen, de er så ved at gå i syningen ved knæet..

 

så hvis mine ridebukser kun holdte et halvt år vil jeg godt nok blive skuffet..

de ridebukser jeg har haft der holdte kortest er jodphursbukser, men der er jo også et andet træk i dem pga elastikket under foden..

 

mine ridebukser bliver brugt til alt muligt, cykling, ridning, staldarbejde, gåture med datter og pony osv..

det eneste jeg nok ikke gør er at vaske dem særlig tit.. faktisk nok lidt for sjældent.. om det er det der gør de rent faktisk holder skal jeg ikke kunne sige..


Man bliver rig af at have heste.. dog ikke økonomisk..

0
0
Svar på denne tråd
 
 holdbarhed
Forfatter: 
Dato:  11-03-2016 11:12

Hvis jeg kun fik nye ridebukser, når de andre var slidt op, så ville jeg jo aldrig kunne købe nye! Har pt. 6 par - 2 deciderede vinterbukser, 2 mere sommerprægede og så 2 almindelige.

 

...tror faktisk kun det er lykkes mig at slide 1 par ridebukser op. Det var et par RTS, hvor kunstskindet til sidst var slidt af ved knæ og på rumpen - resten af buksen holdt fint. De var nok mindst 10 år gamle og hørte til blandt førstevalgene i bunken. Jeg har dog oplevet at et par næsten ubrugte RTS som havde ligget i flere år ikke holdt i kunstskindet sådan nærmest første dag efter de blev taget i brug igen- så det kan nok blive for gammelt.

 

Så har jeg et par back-2-back softshell - de kører på 3. år med dagligt brug i sæsonen- og er ved at være lidt fnulrede i skindet - men næppe noget der kommer til at ødelægge deres funktion foreløbig.

 

Og et par Kentucky på mindst 8 år - de holder og holder også selvom farven er ved at blive lidt slidt at se på på lårene.

 

Jeg har tidligere købt en del pikeur brugt - og her skulle man holde noget øje med, at de ikke var 'gået' i elastanen i stoffet, gerne ved knæ eller skridt, så der kom små poser i stoffet. Jeg tænker at det kan have noget at gøre med, hvor stramt de har siddet på den tidligere ejer. Af samme grund er der nogle ridebukser, jeg undlader at bruge, hvis jeg har taget et par kilo på selvom jeg i princippet godt kan klemme mig i dem - for der er jo ingen grund til at udfordre stretch'en unødigt.


Som en af de ovenstående anfører - så er mine ridebukser næppe heller de flittigste gæster i vaskemaskinen - måske har det også noget at sige.

 

MH Nana

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider