Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Den krop altså...
Forfatter: 
Dato:  29-01-2016 21:57

Hej alle sammen.

 

Jeg er så træt at min krop. Den er helt umulig. Eller næsten.

For faktisk er det jo ikke noget at klage over, da jeg på ingen måde er vandskabt og har en god kondi og en normal BMI.

 

MEN men men. Jeg har simpelthen så uren hud.
Altså det er ikke akne i slem stil, men stadig sådan kronisk let uren hud. Det har jeg haft siden 5. -6. klasse og nu er jeg altså 20 år. Så jeg er godt træt af det og hver gang jeg tænker: "nu bliver det godt" så flippper min hud helt ud igen. Og nej, jeg kan ikke finde noget mønster i det, jeg har prøvet st skrive dagbog over det jeg spiser, men der er ingen sammenhæng mellem min kost og mine "udbrud".

Det er heller ikke kun i hovedet det er galt. Jeg har bøvl med benen, pga. ingroede hår og det giver også røde knopper. Især i min bikini linje. Og man vil jo gerne bare have glatte pæne ben som dem i reklamerne.

 

Jeg er så forfærdelig træt af det. Jeg spiser sundt, er vegetar, og dyrke regelmæssigt motion. Men er jeg stadig fuld af inflammation, eller hvad?

 

Så nu vil jeg hører jer ad om i har nogle forslag til en løsing på mit problem. Jeg tager imod alle råde.

Anbefalinger af konventionelle behandlere? Anbefalinger af alternative behandlere? Bøger der er værd at læse? Kosttilskud der er værd at tage? eller andre gode husråd?

 

Hilsen Tine

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Julemand
Forfatter: 
Dato:  29-01-2016 22:03

Få en henvisning til en hudlæge og sig du gerne vil i behandling med isotretinoin. Det er en skrap kur, men den fjerner vitterligt alt, medmindre man har acne som sygdom og ikke "bare" uren hud. Jeg kender flere som har fået den og nu har fin og glat hud helt uden problemer :-)

 


 

Hilsen Rikke

Nu med rød musse
Brettings Alapay

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Et par forslag..
Forfatter: 
Dato:  30-01-2016 09:00

Få tjekket evt mangel på vitaminer/mineraler via en blodprøve.

 

Prøv også at læs om PCOS ( poly cystisk ovarie syndrom ) giver bla uren hud, og øget hårvækst, man kan sagtens være normalvægtig og have det og også have regelmæssig menstruation - hos nogle går der langt mellem cyklus eller den udebliver helt, dvs nogle har meget tydelige symptomer imens andre kun har ganske få.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Tjaeh...
Forfatter: 
Dato:  30-01-2016 11:07

Du skal en tur til hudlæge. En Isotretinoin vil sandsynligvis hjælpe, men det er skrappe sager. Jeg har tidligere fået sådan en kur pga. acne og det hjalp meget, men jeg skal stadig bruge en creme ind i mellem (Epiduo, også på recept) samt tage P-piller for at holde det nede. Og jeg bliver altså snart 26...



/Line

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Prikprik
Forfatter: 
Dato:  30-01-2016 11:15

Lyder til, du har en meget følsom hud, - både på ansigtet og benene :)

 

Jeg har aldrig selv været ved hudspecialist, men det var da sikkert en god løsning. Ellers kan du prøve at få nogle ansigtsbehandlinger, (de laver sikkert også benene), ved et godt og anerkendt sted. Ikke et poppet sted, men et sted, der virkeligt går op i hud og produkter, - helst ikke deres egne

 

Ellers så pas på med hvad du spiser, som du selv skriver. Nogle ting kan man bare ikke tåle,- også ting, som du f.eks. har spist længe/altid. Myten om, at det er cola, slik og chips holder i hvert fald ikke ved mig. Tværtimod skal jeg passe meget på mælkeprodukter. Mælk kan lige gå, men yoghurt, skyr eller ost(især) er SKRÆKKELIGT, og jeg kan se det indenfor meget kort tid på min hud, hvis jeg har spist det.

 

Ellers så få en sund ansigtsrutine. Rigtig mange ting i Matas o.l. er altså noget skidt. Nogle har sikkert sucess med det, men det afhænger nok også af, hvor sart ens hud er. Ofte er der noget olie i produkterne, og det gør INTET godt for min hud. Jeg tåler det ikke, da det gør, min hud ikke kan få luft under. Det kan jeg også se MED DET SAMME, (f.eks. med billige ansigtsmasker el. lign). Så lad dig ikke fange af makeup produkter, der laver fine akne-cremer. Det er noget skidt i mine øjne :) ´Husk også din makeup! Brug oliefrie produkter. Jeg bruger altid foundation fra MAC, da den netop er uden, og min hun derfor kan tåle den. Brug ALDRIG vaceline eller billige fugtighedscremer i ansiget. Det gør det også værre. - Eller kig grundigt, hvad der er i.

 

Lægen kan også hjælpe. Bl.a. tilbyder de ofte basiron, hvilket virker rigtig godt på nogen. Husk dog en god fugtighedscreme, da det udtørrer af H til, (og udtørret hud virker først, men derefter kommer endnu mere uren hud). Det afbleger også ALT i miles omkreds, så pas på nattøj, sengetøj og ja alt.

 

Jeg har selv en rutine med en rensecreme fra Dermalogica, en mild syre til ansigtet fra Paulas Choice, og endeligt en fugtighedscreme fra Dermalogica. Paulas Choice ved jeg ikke, om man kan købe i Danmark, men det er altså et mirakelprodukt :) Især den til hele kroppen, der netop også, (så vidt jeg husker), burde hjælpe mod røde knopper på ben, lidt hård hud o.l. :) www.paulaschoice.co.uk/resist- weightless-body-treatment-with-2- beta-hydroxy-acid.html Husk altid solcreme, - huden skal beskyttes lidt ekstra, når man benytter det :) Det er der i øvrigt også i MACs foundation, hvorfor den er som skabt til det :)

 

 

Pyyh det blev langt. Hud er besværligt! :) Held og lykke :)


*****

VH

ANNA OG CASINO ROYALE

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 hmm...
Forfatter: 
Dato:  30-01-2016 13:02

Uha, vi lyder næsten identiske. Jeg kæmper også stadig med det, men tror muligvis jeg har fået det under udholdelig kontrol. Jeg var roaccutan-kandidat i mine teenage-år, men fik det nogenlunde under kontrol. (Er nu 25 - har været meget op og ned med min akne).

 

1) Drikker du kaffe? Stop. Koffein øger IGF-1 væksthormon, og jeg slog åndssvagt meget ud (næsten cystisk) efter en periode hvor jeg havde drukket absurde mængder kaffe. Hold dig til meget lidt (måske højst en kop om dagen, måske kun et par om ugen), og hold dig til koffeinfri.

 

2) Sukker. Jeg kan godt spise noget, men ikke for meget. Jeg oplevede en forværring hen over julen, hvor jeg fik lidt for meget sukker indenbords.

 

3) Mælkeprodukter. Hvis du som vegetar indtager mange mælkeprodukter, så prøv at udelade dem i en måned eller to. Også i syrnede.

 

4) Prøv med nogle gode produkter. Jeg er gået over til DIY, så jeg er ude med finvægten, og laver det selv. Jeg anbefaler du kigger på SkinEssentialActives, SkincareBoards, EssentialSpa og SkinCareTalk. Det er ret overvældende i begyndelsen, og ikke sikkert du gider sætte dig ind i det - men kort sagt, så fungerer Kinetin+B3+NAG rigtig godt. Retinol eller anden form for A-vitamin er også hammereffektivt.

 

Held og lykke. Du må gerne sende en privatbesked, hvis du har lyst. Jeg er ikke så tit på HN, men jeg får en mail hvis jeg får privatbeskeder.


Bissen

Forgive yourself for not knowing what you didn't know until you learned it

0
0
Svar på denne tråd
 
 PCO polycystisk ovarie syndrom
Forfatter: 
Dato:  30-01-2016 22:12

Jeg synes ikke det lyder som PCO du har,

men det kan du få tjekket hos en Gynækolog for ovarier

på æggestokkene, og evt også få taget en blodprøve.

Går du med Make- up hver dag? Og

Renser du dit hud hver dag? Med renseprodukter? Prøv at droppe det,

da du fjerner hudens naturlige fedtlag. Det er nok faktisk bare at rense med vand. Og istedet for at kører håndklædet rundt i hovedet, så dup det. For ellers eksfolierer du ansigt hver dag, og fjerner ikke bare de døde hudceller men også de nye fine friske der dannes.

og så prøv at smørre kokosolie i ansigtet om aftenen

og tag det af, næste dag, med alm. Vand. Olien går ind

Og fjerner bakterier i huden.

 

 

Drik en masse vand det renser også huden.

Forvent ikke resultater allerede næste dag, men i løbet af 14 - 20 dage er jeg sikker på du ser en forskel!


mvh

Eriksen

Margueritten og Västgötaspidsen

 

 

¤BLLSL¤

 

med Västgötaerne

August QQ

og

NILAS SEVERIN

 

North Star 23.4-1990 - 17.11- 2010 elsket og savnet * Jaz 8.1-2012 - 5.12-2012

for altid i mit hjerte

0
0
Svar på denne tråd
 
 Lykke fra Bodylux
Forfatter: 
Dato:  14-02-2016 19:30

Hej

 

Da jeg faldt over indlægget her, kom jeg til at tænke på et blogindlæg om urenhud og træning, som jeg har læst. Lykke fra Bodylux træner rigtig meget og hun skriver om hvad man kan gøre ved uren hud. Hun skriver at hun fik bumser da hun begyndte at træne meget og hun har et par råd til hvordan man får styr på huden igen: bodylux.dk/traening-og-uren-hud-n1- 5 . Jeg håber at det er brugbart.

 

God søndag! :)

 

Med venlig hilsen

Jacob

0
0
Svar på denne tråd
 
 Drop mælk
Forfatter: 
Dato:  15-02-2016 18:58

Prøv også at droppe alle mælkeprodukter :)

http://www.plantemad.dk/acne.html



-Veo; Veganer og dyreretsaktivist!

Stald Nordlund www.StaldNordlund.dk

Tinkeren Coco

Islænderen Halla fra Hejelte

Islænderen Ljufá fra Vestergaard

Islænderen Ljúf fra Nordlund

.

Speciesism sucks !

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider