Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Hjælp til grim hud
Forfatter: 
Dato:  25-08-2015 11:51

Hej allesammen.
Jeg har i lang tid døjet med en grim hud i ansigtet. Det er ikke fordi jeg som sådan har bumser, har self en i ny og næ. Men har til gengæld en masse hudorme, som jeg har været lidt for god til at pille i, så nu har jeg en masse ar, som ligner lidt pigment, og min hud er virkelig rød. så mit problem er at jeg har en masse sår, ar, rødme og pigment i mit ansigt.
Nogle der døjer med det samme, som kender nogle gode produkter/ behandlinger der virker? :)

0
0
Svar på denne tråd
 
 henvisning til hudlæge
Forfatter: 
Dato:  25-08-2015 11:54

få din læge til at henvise dig til en hudlæge- der får du den bedste hjælp.

 

 

Karina

0
0
Svar på denne tråd
 
 kosmetolog
Forfatter: 
Dato:  25-08-2015 12:06

Jeg har lidt samme problem som dig. Jeg er ALT for god til at selv at prøve at pille i hudorme og/eller talgknopper (og de sidder endnu bedre fast)

 

Råd no. 1 er jo klart: lad være med at pil ;) Ellers så brug en steriliseret nål efter du har haft ansigtet i damp en 10min tid så kan du lettere selv få dem ud med mindre skade til følge (har aldrig selv prøvet dete dog)

 

Råd no. 2: gå til en kosmetolog.

Jeg går ca. hver 6 uge (fordi jeg er på budget ellers ville jeg gerne 1 gang om måneden) og det syntes jeg har gjort en forskel på en noget uren hud og mange hudorme. Talgknopperne fjerner hun også så der er mindre for mig at pille i. Derudover kan kosmetologen fortælle dig hvilken hudtype du har så du kan købe produkter derefter.

 

Jeg troede selv at jeg havde fedtet/olieret hud så jeg smed en 500lap efter hudprodukter som skulle afhjælpe dette - indtil kosmetologen sagde til mig at min hud var meget tør og det var derfor den virkede så fedtet!

Jeg investerede derfor i en håndfuld Vichy produkter til meget tør hud (igen, jeg er på budget ellers havde jeg muligvis købt clarins ellers andet i stedet men jeg syntes faktisk rigtigt godt om Vichy). Allerede efter 1 måned syntes jeg at jeg så forbedringer med hudorme og talgknopper og min hud er langt mindre fedtet i t-zonen også!

Min kosmetolog siger også at huden er blevet langt bedre og fugtet :)

Jeg piller dog stadig -.- Fordi jeg er et fjols og har pt også 2 så efter talgknopper jeg prøvede at fjerne selv. Jeg syntes dog at de røde plamager jeg får (særligt ved munden efter ar) forsvinder relativt hurtigt med den rette hudpleje (nogle måneder for mig) og en let pudder tager resten :)

 

Hvis dine ar er meget slemme ved jeg at man kan få noget laserbehandling på klinikker og det kan fjerne ar. Det er dog ret dyrt og jeg har ingen erfaring med det selv. Har hørt om det fra flere og det skulle vist virke. Måske værd at google hvis du har meget rødmen efter ar osv :)

 


Venlig hilsen

Cecilie A.P.

 

------------------------------------ ----------------

Riding: The art of keeping a horse between you and the ground.

1
0
Svar på denne tråd
 
 billig hjælp
Forfatter: 
Dato:  25-08-2015 12:19

Som ung havde jeg problemer med meget uren hud. Som voksen har jeg døjet med min. én stor "bums" hver måned. Nogle gange var den ene "børge" indadvend og vanvittig øm g kunne snildt holde en hel måned indtil næste ankom .

 

Så købte jeg matas special-creme til teenagerne i huset og den hjalp på dem. Jeg droppede så mine dyre cremer og brugte denne billige special-creme hver morgen. Og slap for den månedlige kæmpe-børge mm .

 

Ofte må jeg dog bruge en mere fugtgivende creme når special-cremen er trængt ind, da jeg er så meget ude, at huden kræver meget fugt.

 

Jeg ønskede og fik den lækreste SARD-ansigtsolie i gave, da jeg havde hørt så meget ros. Den er virkelig også lækker og huden bliver blød og slet ikke fedtet, MEN, da jeg så nåede til mens-tid, så PUF, en kæmpe børge igen, som jeg ikke har haft i årevis. Øv.

 

Så nu må den lækre ansigtsolie altså blive i skabet og special-cremen bruges igen.

1
0
Svar på denne tråd
 
 mange tak
Forfatter: 
Dato:  25-08-2015 12:20

tak for dit svar, tror jeg vil overveje at tage til en kosmetolog. :)

0
0
Svar på denne tråd
 
 hmm...
Forfatter: 
Dato:  25-08-2015 17:09

Semi pro her. Mælkesyre peels og salicylcyre peels kan du selv foretage derhjemme (men foretag lidt research inden, og gå langsomt frem med koncentrationerne).

 

Glykolsyre hører jeg også godt om, og skifter nok til det, når jeg løber tør for mælkesyre.

 

Tonere med salicylsyre (ca. 2%) er også rigtig godt.


Bissen

Forgive yourself for not knowing what you didn't know until you learned it

1
0
Svar på denne tråd
 
 ffffffffff
Forfatter: 
Dato:  25-08-2015 19:43

Hudlæge.


You gotta stick to what you do, because what you've done - got you to where you're at..

0
0
Svar på denne tråd
 
 Prikprik
Forfatter: 
Dato:  27-08-2015 15:31

Mener Ole Henriksen har en creme, der er rigtig god til rødme og sådan noget.. men hvad det lige er, den hedder, kan jeg faktisk ikke huske

 

Ellers kan man vist få det fjernet med laser.. det er også en mulighed

 

Jeg bruger selv en syre fra Paulas Choice. Pisse god creme, og så en rensecreme. Det tager SÅ meget, og den kan bruges over hele kroppen, så hvis man har knopper eller noget, (f.eks. på albuer), så kan den komme på der også :)


*****

VH

ANNA OG CASINO ROYALE

 

1
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider