Jeg har lavet en lignende ret (eller måske den samme) én gang.
Det var tilbage i årene mellem 1988 og 1991, efter en opskrift som jeg sandsynligvis har fundet i Alt for damerne, men opskriften har jeg ikke gemt, og jeg kan absolut ikke huske, hvordan jeg lavede det.
Jeg kan bare huske, at det smagte enormt godt, og at det involverede piskefløde - men så smager det jo altid godt
Hvis man kigger lidt på kørvelopskrifter på nettet (har både søgt på 'kørvel' og på 'chervil' som er kørvel på engelsk), er det som regel noget lidt i stil med persillesovs, hvor man putter et bundt frisk, hakket kørvel i en sovs (hvid sovs eller fløde sovs) og så hælder det over det stegte/kogte kød.
Jeg ville prøve mig frem i den retning og lave koteletter i fad med lidt løg og boullion, men det kan også være, man kan være heldig med Frk Jensen eller Madam Mangor. Kørvel var jo engang ret populært. Nu synes jeg aldrig, man ser det i forretningerne...