Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Hvad forventer du af en part (rytter)?
Forfatter: 
Dato:  11-08-2015 15:43

Jeg vil gerne finde en rytter til min hest til om et par måneder (hun er pt. foldbums, da jeg har en baby), så jeg kigger forsøgsvis partannoncerne igennem fra tid til anden.

 

Og jeg synes altså, at de er lidt usammenhængende. Mange vil gerne ride lidt (1 gang om ugen), mange søger en hyggehest, mange vil gerne have det i nærheden af København og/eller i nærheden af offentlig transport, og mange kan kun betale lidt eller slet intet for det. Og mange er kun 12-14 år.

 

Så tænkte jeg lidt på, hvad vi som hesteejere forventer af vores part.

 

Jeg forventer en person som for det første rider min hest. Ikke bare nøjes med at nusse/hygge. Det skal minimum være 2 og helst 3 gange om ugen, så de kan få et ordentligt samarbejde. Ligeledes skal en part muge og blande foder, hvis dette er nødvendigt der hvor hesten står. Mht. "placering", så er der nærmest ingen annoncer, der passer til min hest. Hun står i Nordsjælland, et godt stykke fra offentlig transport. Hun er ingen nem hest, så rytteren skal have en vis alder for at få lov at ride hende. Til gengæld er betaling underordnet for mig, da jeg skal bruge en, som kan lægge noget ridning i hesten. Og rytteren må lave præcis hvad de vil med hesten.

 

Hvad forventer I af en part? Skal de betale meget eller lidt? Skal de hjælpe med staldarbejde? Må de starte stævner? Skal de have en vis alder?

 

Jeg er ikke ude på at støde nogen med mit indlæg, men håber på lidt debat og måske lidt klarhed, da jeg synes, det er svært at finde en god part.



Kiiri
*En hest er altid en hest. Men en rytter uden en hest... er blot et menneske*

0
0
Svar på denne tråd
 
 Min mening
Forfatter: 
Dato:  11-08-2015 16:16

Udfra dine krav, ville jeg faktisk forvente at du selv aflønner en "part". Og så ikke kalde det en part, men en ansat.


VH Pernille

 

There are easier things in life than finding a good man... like nailing jello to a tree, for instance.

 

Livet er for kort til at undgå Pernille

5
3
Svar på denne tråd
 
 6 tegn
Forfatter: 
Dato:  11-08-2015 19:37

Det er altid et interessant emne..

Det med placering er altså en af de ting, som man som partrytter kan gøre meget lidt ved.

Der er en grund til, at hesten skal være tæt på offentlig transport - har man ikke råd til at have hest og derfor må betale sig til en part, så har man jo ofte heller ikke råd til en bil.

Folk der søger parter, gør det jo fordi de ikke har mulighed for hest selv, herunder af økonomiske og tidsmæssige grunde.

Mange er fx studerende, de bor omkring de store byer hvor universiteterne er. Så er der pludselig rigtig langt ud til en part, hvis der hverken går bus eller tog, og der er for langt at cykle.

 

Ikke at det er ejers problem! Men jeg ser mange undre sig over at dette er et krav fra mange partryttere, men det er der altså en rigtig god grund til.


Mvh. Sophie (:

 

The Mad Hatter: Have I gone mad?
Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers.

But I'll tell you a secret.

All the best people are.

7
0
Svar på denne tråd
 
 Parter....
Forfatter: 
Dato:  11-08-2015 20:27

Jeg er ikke helt med; på den ene side skriver du at en part må gøre hvad de vil med hesten, på den anden side skriver du, at du har brug for en som kan 'lægge ridning i hesten' og desuden at hesten ikke er nem.

 

Det sidste tyder jo lidt på at det reelt er en uddannelse af hesten, du søger, og ryttere, der kan dét, tager enten penge for det, eller har hvad-som-helst at vælge imellem (foruden at det natuligvis er gratis for dem og at mugning ikke er en del af det).

 

Misforstår jeg dig?

 

Generelt tænker jeg som udgangspunkt, at det eneste, man kan forvente af en part, er at vedkommende overholder aftaler og behandler ens hest ordentligt.
Ansvaret for at hesten får 'lagt ridning' i sig, får en bestemt kondi eller på andre måder udvikler sig er hesteejerens - medmindre man har lavet en særlig aftale om fx undervisning el lign.

 

Du kunne overveje at tilbyde at betale undervisning for en part, hvis du gerne vil have at parten rider på en bestemt måde? Det kan være, det vil tiltrække nogle ældre ryttere - eller gøre en 14-årig rytter mere 'spiselig' for dig (der findes nogle VILDT ansvarlige 14-årige derude, skal jeg hilse og sige :) )

 

I

1
0
Svar på denne tråd
 
 Ønsker/krav
Forfatter: 
Dato:  11-08-2015 21:07

Det vigtigste er at parten er ærlig og holder aftaler, eller giver besked i rimelig tid hvis en aftale (en sjælden gang) ikke kan overholdes. Alt andet kan man aftale sig til hvis der er velvilje fra begge sider.

 

Og i forlængelse af det - hvis man har været ude at se på en mulig part så giv da besked hvis man alligevel ikke er interesseret ? Skrevet af en sur gammel kone, der hørte NADA fra en evt. part. Og så kom jeg af med det


Mvh. Sanne

 

Nu med hest, der går villigt ind i traileren :)

1
0
Svar på denne tråd
 
 bummelum
Forfatter: 
Dato:  11-08-2015 21:25

Hvad man kan forvente af en part, og hvad en part kan forvente af en ejer, kommer an på hvilket materiale der stilles til rådighed - både hvad angår rytter og hest.

 

 

Jeg har været hesteejer i mange år, men har de sidste 3+ været part. Jeg passer hesten som var den min egen på mine dage (min nuværende har jeg 3-4 dage pr uge, den sidste havde jeg hele ugen) - dvs muger, hjælper med indlukning/fodring hvi det er relevant, vedligeholder udstyret, køber lidt småting (grime, gjord, biotin, vitaminer, etc) Derforuden rider jeg undervisning hos en berider 2-3 gange om ugen til 250,- pr. gang. Til gengæld har jeg hesten gratis. Mit niveau er MB, nuværende hest LB (unghest)

 

 

Jeg vil ikke betale for en part, da jeg lægger utrolig meget energi i det, samt kommer med et niveau der gør, at jeg ikke vil ride "hvad som helst". Det snævre feltet af heste til rådighed ret meget ind. Heldigvis har jeg fundet den bedste hesteejer at være part for, og nyder godt af det på 3. år nu.

 

 

Har man en hest på et højt niveau (MB+) og parten må bruge hesten (dvs ride undervisning mv, og ikke blot ride skovtur) mener jeg, at man som ejer kan stille en del krav. Står man derimod med en foldbums der skal rides op og lægges kræfter i, så er det min holdning at det er begrænset hvad man kan kræve.

 

 

Ligegyldigt niveau mener jeg dog at det er essentielt at en part er en man som ejer kan stole på overholder alle aftaler!

 

 

Hvis du søger part vil jeg råde dig til ikke blot at kigge på nettet, men tage ud i andre små stalde og rideskoler i dit område og forhører hvorvidt der er nogen der mangler en part.

 


*Anne*

~ Hestens fejl er rytterens fejl ~


Verden ændres af kendsgerninger - VÆR en kendsgerning

 

3
0
Svar på denne tråd
 
 Og fra den anden side
Forfatter: 
Dato:  11-08-2015 23:20
Jeg kunne være partrytter.

Jeg er 32, vant til at tage ansvar og almindelig fornuftig.
Er en mærkelig blanding imellem rutineret og nybegynder, da jeg har redet ca 5 år som teenager, havde egen pony, er startet op igen for 1/2 år siden. Går til ridning 2 gange om ugen.

Mærkelige ting er rustne i min ridekunst men jeg er altid interesseret i at udvikle mig. Både som læge, rytter, dyreejer, ven og alle andre aspekter af menneskets liv.

Jeg skal ikke have egen hest, pga (Indsæt bandeord efter eget valg) 4 års reglen er min mand og jeg flyttet efter hoveduddannelse stilling, dvs i gang med speciallæge uddannelsen, men bor 250 km fra mine venner og familie. Så kan man ikke se sin hest i weekenden, skal man ikke have sin egen.

Men hvor ville det være fedt hvis jeg kunne ride 2-4 gange pr uge, primært hverdage. Jeg ville passe på hesten som var det min egen og lytte til ejerens anbefalinger ift valg af underviser (ja, jeg skal have undervisning fortsat, gerne på parthesten, jeg vil jo altid arbejde på at gøre mig bedre!) og lytte til alt hvad jeg kan lære af ejer og prøve at opføre mig efter ånden i det som partejer har talt om. (Eller sige tydeligt fra)
Men ligesom hesteejer vil have en part de kan stole på, er jeg blindt afhængig af ejeren.

Som part har jeg jo ikke ret til at bestemme opstaldningssted, udstyr (medmindre jeg kommer til at købe noget, host host, det kommer man jo til) Og hvis hesteejer skifter mening kan jeg intet gøre, udover se mine drømme om alt det gode hesten og jeg kunne betyde for hinanden, fordamper hurtigere end flydende kvælstof i atmosfærisk luft.
Jeg er på røven hvis hesteejer ikke kan stoles på! Hvilke rettigheder har parten?!

Til gengæld, har bil, kan betale min del hvis det er det, men... Spørgsmålet om undervisning / feedback og manglende indflydelse gør at jeg nøjes med rideskole heste. For nuværende. Kan lokkes.
3
0
Svar på denne tråd
 
 vil slå et slag for
Forfatter: 
Dato:  12-08-2015 22:20

Jeg vil lige slå et slag for de 12-14 årige, som kan være rigtigt ansvarlige og hvis ikke dygtige, så meget lærenemme ;-) selvfølgelig er det ikke alle så unge der kan håndtere alle heste, men der findes massere af voksne som ikke skal håndtere varme heste (mig selv inkluderet - jeg købte jo en oldenborg af en grund)... Desuden så kan man få dem "friske fra rideskolen" inden de har fået underlige ideer og så kan man lære dem selv hvordan man har hest, så man slipper for at parten konsekvent gør tingene på en anden måde end en selv (også kendt som den forkerte måde ;-) ).

 

Jeg var selv en af dem der fik en part da jeg var tretten og lige fra rideskole og op på det her kæmpedyr, som kunne øvelser som jeg aldrig havde hørt om og jeg var et halvt år om at lære at stoppe ham, men jeg knuselskede det dyr og aldrig i sit liv var han blevet striglet så meget :-P Jeg har nu min hest opstaldet hos min afdøde parts ejer og da hun er den der har lært mig hvordan man har hest, så brokker jeg mig meget lidt - jeg er ellers noget af et brokkehoved :-/

 

Doctor Who lyder som den perfekte part, så hvis jeg en dag skal bruge hjælp, så ville jeg elske en sådan, men ellers er jeg sikker på at jeg henter en friskt fra rideskolen og oplærer dem i hvordan man har hest :-)


Sagde Johanna

 

1
0
Svar på denne tråd
 
 Tak for komplimenter!
Forfatter: 
Dato:  12-08-2015 22:39
Tak for komplimentet!
1
0
Svar på denne tråd
 
 parts riding koster her på sjælland
Forfatter: 
Dato:  13-08-2015 10:51

jeg prøvede for et par år siden at have partsrytter da jeg stod med 2 heste og ikke fik redet begge- jeg gav op. parterne var gratis dvs der bvar kun ridning, intet staldrabejde. Jeg betalte for sko osv udstyr var til rådighed, parterne skulle kun have eget udstyr som hjelm og støvner, bukser.

 

Folk kom som vinden blæste- det irriterede mig voldsomt. Vi taler voksne personer ml 20-30 år, så jeg droppede projektet.

 

Men...... havde jeg behov for hjælp ved feks ferie etc ville jeg forvente hjælp uden beregning dvs hjælp til mugning osv.

 

Her på sjælland koster parter af ok kvalitet dvs heste der kan andet end gå lige ud hurtigt 5-1500 for et par dage om ugen, så er parten gratis ville jeg finde det fair nok at parten de dage der var aftalt passede dyret som sin egen og er det steder med mugning, foderblanding etc som en del af opstaldningen- ja så skal det også gøres.

 

Man skal ikke forvente en partsrytter kan forbdre hesten- mere vedligeholde den, for de færreste partsryttere rider på M niveau

 

Karina

2
1
Svar på denne tråd
 
 ffffffffffffffffffffff
Forfatter: 
Dato:  13-08-2015 11:15

På et tidspunkt, når min venindes dejlige hoppe som jeg har redet, uddannet stortset hver dag - ikke er her mere, skal jeg ud og finde en ny part til mig selv.

 

Jeg har nok en del store krav, men hvis ikke jeg kan finde det - vil jeg hellere være partløs i en periode :) Da jeg først skal have egen hest igen når jeg er færdig uddannet.

 

Mine krav til en ny part ville være:

 

Tre gode gangarter, hvor i sær skridt og galop er rummelige

En fornuftig bygget hest

Nogenlunde god i hovedet, må gerne have temperament - men ellers lærenem og fornuftig

Må være alt fra 4-10 år

Er hesten 4 år skal den have potentiale i dressur

Er hesten 8-10 år skal den mindst gå MB i dressur - gerne på C plan

 

Mine krav er egentlig at jeg har hesten MINDST 4-5 dage om ugen, må starte stævner, må ride hesten op og lære den mere.

 

Jeg er villig til at betale for det også hvis jeg har den "lidt som min egen" :) Men så SKAL der netop være noget potentiale i dyret ellers er det spild af mit arbejde og min tid.

 

Er villig til at muge, blande foder og diverse - det gør mig intet.


You gotta stick to what you do, because what you've done - got you to where you're at..

0
0
Svar på denne tråd
 
 Prikprik
Forfatter: 
Dato:  13-08-2015 12:44

Det er ALTID svært med part.. og jeg har ALDRIG selv haft part / andre ryttere / what so ever på mine egne heste. Men jeg har nu tit redet andres :) Og har så sent som for 14 dage siden selv fået lov at ride en andens hest :) + og mine ridelæres ungheste.

 

Mht. betaling så havde jeg den indstilling, at hvis det var en hest, der kunne uddanne mig og selv havde et højt niveau, jamen så kunne jeg godt forstå, at de ville kræve betaling. Omvendt er det en hest, jeg kan være med til at 'ride op' eller til, jamen så ville jeg ikke betale for det.

 

Ved ridehesten muger jeg, fylder vand og blander mad. Og det synes jeg da er helt OK. På den måde får ejeren nemlig nogle total hestefri dage, hvilket vel er grunden til det hele :)

 

Mht. alder ville jeg ALDRIG få en uerfaren, ung rytter til at ride min hest. Derimod hvis man havde en og anden bombesikker pony gående, ville det være noget andet. Selv er jeg 20 år gammel, men som 13-årig red jeg nu både ponyer og heste for andre. Så tror det er sindsygt forskelligt :) - Og det afhænger meget af, hvem man lige kender :)

 

Det sværeste er altid placering/opstaldningssted :) Ville aldrig vælge en part, der kom langt væk fra.


*****

VH

ANNA OG CASINO ROYALE

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Epirus
Forfatter: 
Dato:  13-08-2015 14:57

Det her er og bliver nok et af de mest omdiskuterede emner her på HN Jeg har aldrig selv haft hest, men altid redet på andres. Primært fordi jeg ikke har råd til at have hest - og nu, som studerende, er tiden også knap.

 

Jeg har fortalt min "historie" herinde flere gange før. Da jeg var 16 år (er snart 23 nu) fik jeg part på en DV hoppe, der havde gået MB dressur. Jeg havde selv redet LC-LB på pony inden da, så det var jo ikke det vilde Tror lige nøjagtig ejer så det, som en anden her i tråden også beskriver; jeg var forholdsvis "rå" og kunne formes i den retning hun ønskede. Hun havde dengang 2 rideheste, og kunne kun nå den ene selv - så jeg fik lov at ride på den "gamle" (12 år). Nu rider jeg hos hende på 7. år - nåede at ride MB til 68% på C-plan på hoppen inden hun blev pensioneret, og rider nu den anden hest i samarbejde med ejer. Derudover er der siden kommet endnu en hest til, som vi er ved at tilride - med mig som forsøgspilot

Det vigtigste i at holde sådan et samarbejde kørende i så lang tid må simpelthen være at forventningsafstemme og overholder aftaler - begge veje.

 

Men det ér svært at finde parter - specielt hvis stedet ikke er for nemt at komme til, som Sophie også skriver om. Vi søgte endnu en part til MB hoppen tilbage i 2013 (mens jeg startede MB på hende til stævner, men ikke havde så god tid) - og vi havde ÉN ude og prøve hende, som det så ikke gik med. Så det var ikke engang fordi vi var kræsne - folk kunne bare ikke komme derud.


 

... Sofie Støjko

- stud.med.vet og rytter til den dejligste parthest <3

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Doctor Who
Forfatter: 
Dato:  13-08-2015 16:10

Nu ved jeg ikke hvor I er endt henne i dette land...kender alt til flytning rundt, men slap heldigvis for 4 års regelen (Som måske er blevet til en 5 års regel?)

 

Hvis I er endt i det Sønderjyske er du velkomen med en tur i skoven :P De to 4-benede jeg har i DK flytter lidt rundt sammen med mig, men nu bliver vi da her for en tid :D


Ejer af: Lagsi fra Møllegård (islænder)

Nasi frá Dánjalstrøð (islænder)

Tranegildes Lakrids (shetlænder)

Beer's sir Malthe (irish cob)


RIP: Mickey (islænder fra 1985) august 2010

1
0
Svar på denne tråd
 
 Hej Mikki
Forfatter: 
Dato:  13-08-2015 16:25
Jeg takker gerne ja, men kan ikke finde ud af at skrive personlig besked.

Min tlf virker næsten ikke, en opdatering er gået galt, vil du starte besked tråd.

Jeg kan lide at møde nye mennesker.
0
0
Svar på denne tråd
 
 holdninger
Forfatter: 
Dato:  13-08-2015 17:08
Min opfattelse er at det også tit er et spørgsmål om at få afstemt forventningerne up-front fra begge sider.

Jeg har netop fundet min nye part efter kun 3 dages søgen og 6 gode henvendelser, og jeg bor ikke i kbh eller tæt på offentlig transport men derimod midt i sdr. Jylland.

Min hest er på la-niveau, velgående og fremadsøgende. Stedet har alle faciliteter til rådighed.
Mit krav var en kompetent rytter der kan sin grundridning og var villig til at lære da hesten ikke giver i døren. Hesten har hun 2-3 dage om ugen efter aftale, men hun skal tage klatter de dage i hestens boks samt give hø til begge mine heste (om vinteren -tager 20min). Derudover kommer 85kr/mdr til rytterkort.

Jeg fandt en super ambitiøs 16årige som gerne cykler de 5km derud, betaler for undervisning v berider osv mod at hun må starte stævner og forbedre sig som rytter. De er en god equipage og jeg ser frem til deres første stævne til december. Hun kommer fra en familie med få midler og selvom jeg har det skidt over at hun bruger hendes mdl. løn på min hest og deres ridning, så ved jeg at det er hendes passion og hun drømmer om at ride landsstævner.

Jeg ser tit partannoncer fra både ejer og rytter som er direkte afskrækkende! Annoncer hvor rytter sætter meget specifikke krav til hesten, deres ret over den (stort Nej) og nævner at de har redet ved den og den eller på den og den hest før. Som ejer er jeg ligeglad med hvor dygtig en rytter er eller tror de er hvis de ikke passer med lige præcis MIN hest.
På den anden side står ejerne som laver laange annoncer med detaljeret beskrivelser af bæsterne og har en diktatorisk og lang krav liste om at der SKAL rides på den og den måde, man må kun ride 30min i skov/hal om ugen osv.
Det er altså afskrækkende at tage kontakt når ingen tydeligvis er gode nok til DIN hest.

Jeg er fast overbevist om at hvis forventningerne er afstemt fra start af, så er det også lettere at få et godt samarbejde op at køre -for det er et samarbejde hvor parten (rytter) ikke er en slave eller hvor ejer ikke skal behandles som om parten gør en en kæmpe tjeneste.


Med krikserne:

Chosen One og Bielfire choice.

3
0
Svar på denne tråd
 
 Fedt med så mange svar
Forfatter: 
Dato:  14-08-2015 10:32

Lige angående min egen hest: Lige nu har jeg/hun jo intet at tilbyde en part, da hun jo er foldbums. Jeg er som sagt først interesseret i at få en part til hende om nogle måneder. Derfor er jeg heller ikke rundt i stalde og på rideskoler lige nu, som Anne foreslår (men tak for den gode idé ).

Til Pernille: Når min hest skal rides igen, kommer hun til at stå et sted med udmugning og fodring. Så mine "krav" som du kalder dem til en part er faktisk bare, at hun rider min hest i den disciplin hun gerne vil. Så at kalde det en "ansat" er måske ikke helt dækkende.

 

Og det er ikke decideret uddannelse af hesten, som jeg søger. Jeg betalte mig fra at få hende først tilredet og senere indsprunget (hesten ville gerne mere end bare dressur). Men hun mangler masser af rutine på springbanen, og hun kan kun det basale i dressuren (og hun skal nok lige have det genopfrisket efter at have stået stille så længe ). Hvad jeg mener med at lægge noget ridning i hesten er ikke at bringe den til et nyt niveau i sin uddannelse, men bare at gøre den mere rutineret og evt. lægge nye øvelser på i dressuren efterhånden. Ellers gør jeg det bare selv de dage jeg har den, men hvis begge kunne lære hesten lidt, så ville det jo bare være en fordel.

 

Det er også værd at bemærke, at området er Nordsjælland, hvor opstaldning med ridehus som regel koster 3.000+ kr om måneden, og parterne koster - som Karina også nævner - hurtigt 1000-1500 kr om måneden. Landsdel har jo stor betydning for prisen. Jeg selv havde part på en hest for nogle år siden. Det var en MB-hoppe, som jeg havde tre gange om ugen, og jeg skulle både muge og blande foder hver gang. Det gav jeg 800 kr for, hvilket vist var meget passende for det område (Roskilde).


12-14 årige kan være enormt ansvarsfulde og dygtige ryttere. Jeg havde en 13-årig til at ride i terrænet på min gamle fuldblod (som kun smed lidt af ), og hun var den perfekte part og passede ham super. Men det er nu meget ungt at være 12-14 år og komme direkte fra rideskole, og det passer ikke så godt til min. Igen har man en rolig og fornuftig hest, så betyder partens alder jo mindre.

 

Jeg kan se, at ejeres behov er vidt forskellige. Mit behov er at kunne få "hestefri" dage, derfor skal parten være selvkørende. Og andre vil hellere indgå et samarbejde med en lidt "rå" rytter og selv tage dem videre. Det ville jeg rigtig gerne kunne og ville gerne være ude hos min hest hver dag, men jeg vil også gerne bruge tid med min familie.



Kiiri
*En hest er altid en hest. Men en rytter uden en hest... er blot et menneske*

2
0
Svar på denne tråd
 
 Fornuftigt
Forfatter: 
Dato:  14-08-2015 18:58

Det lyder da som en fornuftig oartordning du tilbyder. Det er da bestemt ikke noget, der ville afskrække mig og jeg ville også gerne betale for det.

 

Jeg har som part haft hesten som min egen på mine dage. Inkl. mugning, foder, give vand, indgræsning, ridning osv. Begrænsninger har været f.eks. ingen springning, pga. hesten ikke kunne holde til det i benene.

Har Hart både gratis og parter jeg har betalt for. Hovedsageligt har jeg betalt for at ride.

 

Nu har jeg egen hest og ville forvente at en part behandlede ham som sin egen, rider undervisning mindst to gange om måneden og står for dagens staldarbejde på vedkommendes dage. Prisen er jeg ikke sikker på, men gratis ville det ikke være.

Stævner osv. ville vi kunne tale om.

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Svar....
Forfatter: 
Dato:  14-08-2015 20:50

TS Synes nu ikke du behøver at betale folk, som nogle er inde på. Jeg tror da mange ryttere som rider fornuftigt vil se fordelen i en gratis part med relativt frie hænder.

At man skal muge ud og blande foder tager jo ikke alverdens tid når man er i stalden, så jeg synes da det er helt fair, særligt hvis man må ride gratis.

 

Held og lykke med at finde en part

 

1
0
Svar på denne tråd
 
 6 tegn
Forfatter: 
Dato:  14-08-2015 22:42

Mht betaling, så er det mit indtryk, at mange der lader en part ride gratis oplever, at parten falder fra. Skal en part derimod betale for at ride, så kommer de også i regn og kulde fordi de, groft sagt, skal have noget for deres penge, hvor den gratis part måske i højere grad kan være tilbøjelig til at blive hjemme i varmen på de sure dage.

Der findes naturligvis også gratis parter, som er super pligtopfyldende, men generelt har jeg indtryk af, at betaling giver lidt mere pålidelighed.

1
0
Svar på denne tråd
 
 Nu er jeg
Forfatter: 
Dato:  15-08-2015 13:48

Også part for øjeblikket, da overskuddet ikke er til egen hest.. Og for mig er afstanden vigtig.. Jeg har ikke bil og jeg kan ikke cykle pga dårlige knæ.. Så jeg skal kunne komme frem med offentligt.. Har dog ikke noget mod at gå lidt fra bus, dog ikke mere end ca 1 km


Hilsen Signe med prinsesserne Karolina, Josephina og Vicktoria

 

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider