ja hvem kan ikke bruge sådanne.
lige nu kan jeg ikke komme i tanke om så meget uden det altid at have bacon, løg og æg i huset- det kan altid pifte op på en rest.
Nu skriver du jo ikke ret meget om hvilken slags mad du spiser udover pizza. Så kan det jo være lidt svært at kloge sig.
Vi køber sjelædent pizza ude fra, men vi er kun to voksne og jeg laver ofte mad til et par dage ad gangen. Nogen gange bliver ½ delen frosset andre gange fås det dagen efter med andet tilbehør.
Når jeg skal lave frikadeller rører jeg en stor portion fars, så kan der være til boller i karry, selleri eller paprika. Der kan blive til frikadeller og måske til en forloren hare.
Jeg koger gerne bollerne først- så har jeg vandet til at lave sovs af til frikadellerne samme dag, Bollerne kommer i køleskab til dagen efter (eller efter igen)Nogen bliver måske frosset ned i vandet til senere brug.
På den måde har jeg i en arbejdsgang lavet mad til nogle dage. Jeg skal lige bemærke, at jeg har en stor røre maskine til det grove. At lave fars til en person på den måde kan nok godt gøres med en håndmixer. Vi får måske nogle kogte porrer, gulerøder og kartofler til frikadellerne- bliver der tilbehør i overskud kommes noget fars i bunden af en bageform- de kogte grøntsager lægges på og dækkes med fars- der kommes sommetider lidt raps på toppen andre gange dækkes der med baconskiver i ovnen til den er klar. Har man ikke mere rå fars kan man bruge af de boller man har lavet- tag bollerne op af vandet og lad dem dryppe godt af varm noget fedt stof på en stor pande- kom grøntsagerne på og lad dem få lidt farve kom bollerne på lad også dem får lidt farve- og vupti du har et måltid.
hundiversitetet hvad hedder den app du bruge`? tror den ville være rar at have på min tablet nu når jeg skal have en hel gris og n halv ko i fryseren til november- ikke altid nemt at huske lige hvor mange bøffer eller kotelletter der er tilbage.