for jeres svar og forslag.
Jeg har fået masser af ideer.
En af de ting der helt sikkert skal med, er den der grillet hallumi ost. Mon den er på komælk?
En anden ting er madpandekager med f.eks laksesalat eller noget kødfyld/ grøntsager og skåret i halve.
Har fornyligt lavet den med laksesalat som forret = succes
Pandekagerne kan nemt laves i god tid og lægges på køl- laksesalaten tage 5 min når laksen er kogt, når begge ting er klar tager det max 1 minut at "klaske sammen" og servere
Jeg har, som I kan læse i en anden tråd her, købt en vakuumpakker så det udvider jo muligheder en del- men der skal lige eksperimenteres med sous vide, inden jeg vil invitere gæster på det. Det færdig kød skal vist kun lige ristet for at får stegeskorpe- må prøve mig frem.
Lisbeth (og stadig med Baloo) måske en kold grøntsagssuppe af en slags der ´findes vist en fransk eller måske spansk en, men jeg kan ikke huske hvad det hedder?, men fiskepakkerne kommer sikkert med.
Dekrak gode ideer- det det pullede kød er noget jeg vil prøve som suus vide, med noget billigt kød- måske også griseskank (eisbein)som så blot skal ristet på grillen.(rigtigt guffe fingermad)
Maluni ja, men en god planlægningen er nu over det halve af arbejdet både med indkøb og forberedelse, og det plejer jeg at være rimelig god til.
grillspyd med grønt for sig og kød for sig en rigtig god ide.
Pærevælling menukort super ide og også med forskellige burger. (og drikkevarer)
Et dessertbord lyder også godt - Is kan jo laves i forvejen i flere varianter, og chokoladekage uden mel kan også laves nogle dage før -det bilver den bare bedre af. Mandeltrifli med kirsebærsauce i små glas (plastik)tager jo hellere ikke lang tid at "rode samen".
Dejligt med så mange input. Så tak alle sammen.