Madmuffins smager dejligt.
Vigtigt er, at det er muffin-principperne der bruges (de tørre ting blandes i en skål, de våde ting piskes let sammen i en anden skål, derefter blandes de to, men kun lige til melet bliver vådt, der skal hverken piskes eller æltes, og der må gerne være "klumper" i - det udjævnes, når de bages).
Undlad sukkeret, når det skal være madmuffins.
Er ens opskrift mere som en sandkage, (fx æg og sukker piskes sammen, æggene piskes i, og melet tilsættes), skal man finde en anden opskrift, hvis der skal tilsættes noget fra det salte køkken
Madmuffins med bacon, løg og ost, er himmelske. Svits ønsket mængde løg og bacon, køl det lidt af, og bland det i dejen, eller læg det ned i formene, sammen med ost efter smag og behag.
Der er næsten igen grænser for, hvad man kan komme i en muffin. Bacon, skinke, kyllingetern/kyllingestrimler, alskens grøntsager, ost... Du kan godt komme brunet, hakket oksekød i, krydret med, hvad du nu ønsker.
Muffins med kød skal opbevares på køl, og de kan fryses.