Vietnamesiske forårsruller! Det er altid et hit hos mine veninder og jeg.
De er nemmere at tilberede, nemme og hurtige at spise og så er det samtidig en sjov madoplevelse.
Du kan google det og se, om det er noget for jer.
Man kan med fordel lave en lækker sauce af jordnøddesmør. Sådan noget med hvidløg, ingefær, chili... Den kan sagtens laves i forvejen - bare man lige husker at jordnøddesmør bliver lidt ekstra stift af køleskab. Man kan jo springe hvidløg over, hvis man skal videre i byen.
Fyldet kan f.eks. være agurk, rejer, mozeralla, peberfrugt, gulerod, frisk spinat osv. Det kan nemt snittes ud på 20 minutter.
Rispapirsrullerne kan købes i både store og små - de små er sjovest - og så har man bare et par fade med meget varmt vand (skal være kogt) stående på bordet, som man dypper dem i og så bliver de bløde. Det kræver lidt øvelse.
Det er lækkert med hvidvin til.
Heidi