Hej Hn'er.
Jeg skal lave mad til min kærester og nogle kammerater om et par uger. Vi er dog helt uenige om hvor meget mad jeg skal lave, så håber på jeres hjælp
Menuen er:
Kartoffel porre suppe med hjemmelavet flute, bacon og creme fraiche.
Sammenkogt i stegeso med rådyr, serveret med kartoffelmos og ris, dertil flute.
Og en suuuuper lækker chokoladekage med is til dessert.
Forretten har jeg en plan om at portionsanrette, så de ikke får spist sig for mætte. Den del er vi helt enige om.
Uenigheden dukker op ved hovedretten De bliver 12-13 mand, de tager alle godt fra, men jeg er ude i at min lille (4 pers) og store (10 pers) stegeso er rigeligt, når der også er både forret og dessert. Min kæreste er ude i at det som minimum skal være to store stegeso, hvilket jo bliver til 20 mand. Det skal siges at der kommer masser af kød, 3-4 rodfrugter, chorozio og rødvin i den sammenkogte, så jeg vil jo mene det er alt alt for meget. Men tager jeg fejl?
Derudover er jeg lidt i tvivl om hvor meget ris jeg skal koge - ville lave kartoffelmos af ca. 5 kg. kartofler. Åhh gud, det er ikke nemt det her
Desserten er vi da heldigvis også enige om hvor meget der skal laves
Så, er der nogen herinde der har nogle input til hvor meget eller hvor lidt?
Hendeselv 1