Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Hundeskove!
Forfatter: 
Dato:  18-07-2010 20:58

Er jeg den eneste som oplever at hundeskovene ligger mere og mere døde hen?


Jeg syntes, at der for få år siden var hundebæf, fjol og glade mennesker i hundeskovene, hvor man mødtes til en sludder for en sladder mens hundene legede.


Men ak jeg syntes snart, de mest af alt ligner en slagmark, hvor man kan gå en lang tur og måske være heldig og møde en hund MED SNOR hvor ejeren råber at jeg skal tage min hund i snor.


Suk jeg synes at hundeverden har ændret adfærd. Hvor blev de glade stunder hen ad. Hver anden man møder på sin tur trækker sin hund væk, hvor hunden ikke engang må hilse.


Et lille suk indlæg herfra med håb om at de glade dage vender tilbage.



Blev mor tirsdag 01.09.09 kl. 18.59 til en skøn pige som var 54 cm lang og vejede 3870 gram.


Min elskede hund - hvil i fred 21/04-2007-25/6-2009


Hilsen stine

0
0
Svar på denne tråd
 
 Ferietid..
Forfatter: 
Dato:  18-07-2010 21:19

Nu er der jo rigtig mange mennesker der har ferie i øjeblikket, så no wonder der ikke er fyldt med folk og hunde lige PT..

Men ellers synes jeg da at der er mange mennekser der benyttter sig af hundeskoven..


Jeg oplever så til gengæld også at folk bare slipper deres hunde, så der kommer til at være en form for junglelov i skoven..

og der er det den stærkeste der overlever..


Det er ikke altid lige sjovt at folk ikke har styr på deres hunde og bare slipper dem totalt ukritisk af om ens hund ikke kan med andre..

Og det er ikke altid det med at agressive hunde ikke skal komme i hundeskoven, der vægter højest hos visse ejere..


Jeg går kun i 2 hundeskove, hvor jeg har muligheden for at gå væk fra andre med mine hunde..

Og da jeg konsekvent har snor på den ene, uden at det er problem for andre end ejere af andres hunde, så gider jeg simpelthen ikke finde mig i at folk bliver fornærmede over det..


Til gengæld vil jeg have lov at sige fra på min hunds vegne når andres hunde bliver for nærgående og irriterende..




Livet er vidunderligt set gennem sprækken mellem dynen og madrassen

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hundeskove
Forfatter: 
Dato:  18-07-2010 21:33

Jeg har droppet hundeskove da de blev overrendt af uregerlige muskelhunde. Min hund blev simpelthen overfaldet næsten hver gang vi var en områdets hundeskove og så var det slut med det. Desværre at få skal ødelægge det for de mange! Var ellers glade for dem indtil de episoder.


Måske man skal vove sig afsted igen nu hvor de hunde skal have mundkurv på...

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hundeskov
Forfatter: 
Dato:  18-07-2010 21:39

Nej jeg ved godt at der er ferie ect. lige nu, men jeg syntes også at det er gældende resten af tiden.


Det er egentlig også lidt det jeg mener. Folk er begyndt at holde deres hunde i snor i hundeskovene, hvor leg nærmest er bandlyst.

Jeg syntes for bare 2 år siden at skovene emmede af løse hunde med glade ejere hvor "politikken" var at man havde sin hund løs så de kunne lege, og ikke bare nuse til hinanden hurtigt i snor, for så at gå videre. (Jeg snakker ikke om en hund som er løs som render over til en hund med snor)


Jeg syntes det er trist for der er langt imellem min hund møder en hund som hun kan få lov til at lege med, mens ejerne står og sludre.


Og generelt syntes jeg at holdningen er, hvis folk ser min hund uden snor, at de så nærmest skriger, bander og svovler at jeg skal tage min hund i snor. Her mener jeg, at jeg er i en hundeskov hvor hunden må være løs såfremt jeg har min hund under kontrol (hvilket jeg har) og jeg tager selvfølgelig min hund i snor hvis folk beder mig om det. Det er tonen overfor hinanden jeg syntes der er blev kedelig. Hvis en hund førhen "stak af" fra sin ejer og over til en anden hund, så var djævlen ikke løs, men hundeejer smilede overbærende og gik så videre på sin tur.






Blev mor tirsdag 01.09.09 kl. 18.59 til en skøn pige som var 54 cm lang og vejede 3870 gram.


Min elskede hund - hvil i fred 21/04-2007-25/6-2009


Hilsen stine

0
0
Svar på denne tråd
 
 læse hunde
Forfatter: 
Dato:  18-07-2010 21:39

vi bruger hundeskove flere gange om ugen, vores hunde er løse og vi har heldigvis endnu ikke mødt sure mennesker og kun en enkelt gang en bidsk muskelhund

har man en hund der ikke kan lide andre hunde synes jeg bestemt man skal gå med den et andet sted end i en hundeskov - jeg ser det som et fristed for sociale mennesker og dyr, heldigvis gælder den nye lov om mundkurv også i skovene så håber da den lov bliver overholdt mht muskelhunde


Momse - håndsyet og special designet læder.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hundeskov
Forfatter: 
Dato:  18-07-2010 21:43

Jeg er helt enig i at folk som har deres hund i snor gik i de tusinde af skove hvor det er påkrævet at have sin hund i snor.


Jeg tror desværre også at folk er blevet skræmt af alle de overfald mod hunde der har været og derfor holder sig væk, og også derfor er bange for at have sin hund løs.


Blev mor tirsdag 01.09.09 kl. 18.59 til en skøn pige som var 54 cm lang og vejede 3870 gram.


Min elskede hund - hvil i fred 21/04-2007-25/6-2009


Hilsen stine

0
0
Svar på denne tråd
 
 Læder mor
Forfatter: 
Dato:  18-07-2010 21:47

Sælger du de lækre hundeseler du selv laver?


Blev mor tirsdag 01.09.09 kl. 18.59 til en skøn pige som var 54 cm lang og vejede 3870 gram.


Min elskede hund - hvil i fred 21/04-2007-25/6-2009


Hilsen stine

0
0
Svar på denne tråd
 
 Nenya...
Forfatter: 
Dato:  18-07-2010 22:04

send mig et pb hvis du vil vide mere om selerne ellers bliver tråden her bare slettet. ( tror jeg )


Momse - håndsyet og special designet læder.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hundeskove
Forfatter: 
Dato:  18-07-2010 22:39

Personligt droppede jeg hundeskovene, - når man har små hunde, er det bare ikke sjovt i længden, når folk kommer med deres store voldsomme hunde, der ser små hunde som pivdyr!


Derudover blev jeg træt af folk med hunde, der var bidske og voldsomme, når de på ingen måde kunne styre dem.

- Der er hunde som egner sig til hundeskove, men der er i særdeleshed også hunde som IKKE egner sig til dem - og det er der bare for mange ejere som ikke har forstået!


Så da jeg så for mange hundeejere der tacklede deres hund på en måde, hvor jeg til sidst ville frygte for MINE hundes velbefindende, ja så gik jeg!

- Min yngste hund blev træt af at føle sig som et tyggetøj for de store.


Så kan da være det er nu vi skal i hundeskovene igen, hvis der ikke er så mange mere ;-)

- Mon det er nu de små kan få lov til at lege *GG*



Rollo


SÆLGES

- Helt nye 4Horses ridesko


TELL-MANN WESTIE

- Lucky står til rådighed for avl


SVINENE

- Hyggeligt marsvine- & hamsterforum

0
0
Svar på denne tråd
 
 find ud af hvad tid på dagen...
Forfatter: 
Dato:  18-07-2010 22:50

Nu kan jeg ikke se hvor du bor henne i landet...

Men i "min" hundeskov i Fredericia synes jeg nu ikke det problem findes. Men jeg har fundet ud af at de fleste kommer om eftermiddagen lige inden aftensmad. Hundeskoven er delt op i en græsplæne, noget skov og en "brakmark". Det fungerer super, for de der gerne vil være sociale og hunde som vil lege er på græsplænen og så kan vi der kommer primært for at træne med hundene løse bare blive i skoven eller på brakmarken.


Kommer dog kun i hundeskoven ca.2-3 gange i måneden, da min gamle hund ikke rigtigt er interesseret i hverken at lege eller hilse videre på fremmede hunde, og unghunden på 8mdr. har meget socialt liv i forvejen.

Men jeg træner for tiden at have begge hunde løs ved fod samtidigt, og det gør jeg i hundeskoven, da det bestemt ikke lykkes ret lang tid af gangen endnu - og så har jeg det godt med at det er helt okay, når unghunden spurter afsted imellem træerne i 30sek. inden han kommer retur på plads. Så behøver jeg ikke at panikke og skælde ud, men kan bare pænt vente på at han er klar til at forsøge igen. Dette træner jeg dog altid sidst på aftenen, for da er der sjældent andre hunde (læs: forstyrrelser) i hundeskoven.


Hvis der er andre hunde i hundeskoven som vil lege, så går jeg gerne ned på græsplænen til slut og slipper hvalpen løs. Tæven, som er knap 7 år, får dog kun lige lov at hilse på og derefter kalder jeg hende på plads igen eller hun får snor på. For hun vil bare tigge godbidder og kæl ved menneskerne. tja og så bliver nogle sure over at hun savler lidt på dem - men det er nu en gang svært at forbyde en newfoundlænder at savle


MVH Sanne

- med det røde lyn Prinsessa fra Floes



0
0
Svar på denne tråd
 
 hundeskov
Forfatter: 
Dato:  19-07-2010 08:59

vi køre en gang i mellem til Hvalsø i hundeskoven og hun elsker det, har mødt mange hunde og der har ikke været noget, men jeg holder også godt øje med dem og kan kalde hende væk hvis jeg går, når der er nogle der er lidt sure, men har aldrig oplevet nogle der sloges og sidste gang var vi næsten alene men hun er ligeglad, da hun ikke rigtig gider lege, men bare vil tøffe rundt og finde ALLE vandhuller


så selv om den er ved at gro lidt til, så syntes jeg den er god og hun elsker at være der..


Alice

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hundeskov..
Forfatter: 
Dato:  19-07-2010 10:31

Som ejer af muskelhund (amstaff) er jeg ofte kommet i diverse hundeskove.. MED mundkurv.. Det har han altid haft på når vi har været derude, også inden lovforbudet..

Han er ikke en hund der gør noget - overhovedet.. MEN jeg vil ikke tage nogen chancer.. Der kan altså ske ting og sager og vil hellere være på den sikre side - at han ikke kan gøre noget..

Desuden vil jeg aldrig kunne få skyld for at han har gjort det, hvis der skulle ske en mindre hund noget på pladsen og jeg har mundkurv på min..

Har nemlig før oplevet ejere der ikke viste hvilken hund der havde overfaldet deres og derved givet den nærmeste muskelhund skylden til trods for muskelhunden havde været i snor ved sin ejer hele tiden..

Min chihuahua får dog lov til at løbe frit og det har da også lige givet ham et lille sår i panden da en stor hund gav ham en pote.. Den store ville bare lege og Bonzo (chihuahua'en) tror altså han er DK's største rottweiler.. Så det gav et LILLE sår i panden, men et STORT hak i ego'et.. ;)



Ejer af Fiat Tempra 2.0IE, Audi A4 1.8,

Mazda MX3 1.8I V6 WIDEBODY og

Porsche 944 2.0 Turbo!!



Så er hesten skiftet til andre hestekræfter grundet en rygskade.. Håber jeg kommer til at ride engang igen..

0
0
Svar på denne tråd
 
 tonen...
Forfatter: 
Dato:  19-07-2010 11:43

Tonen bland hundefolk er blevet helt og aldels grov og uforskammet. Som du selv siger , så er deet blevet helt normalt at skrige og råbe efter folk, dele sviner ud til højre og venstre og sparke vildt omkring sig hvis der kommer en løs hund. Det er forrykt. Der er INGEN tolerance eller forståelse længere og nogle har glemt hvordan det er at have hund.


Og det er sjælden man møder en hund som må hilsee. De fleste hiver paniks dere hund til sig og råber skældord hvis ikke straks man kører flexlinen ind til 20 cm.


Jeg kender ikke nogle gode hundskove. Den næremste der er her hvor jeg bor er på størrelse med en baghave og det tager ikke engang 5 minutter at gå en runde. Desuden bliver min hund enormt stresset når der er mange hunde på en gang. Han savler, gør, ryster og løber i cirkler, så det dur ikke.


Desuden kommer der altid nogle med en hund som er virkelig voldsom i leg. Synes tit at store kluntede labrador er utrolig voldsom i leg.


En overgang kom jeg ofte i hundeskoven, men der var en mand med 3 store spidshunde/hyrdehunde ikke en race man umiddelbart ser i danmark, og de 3 var så voldsomme og på grænsen til aggersive og kunne ikke tåle synet af hanhunde, og alligevel slap han dem alle 3 løs og så var fanden løs.


Det eneste vi opnår md tingene som de er nu, med hunde altid i snor, ikke hilse på hianden, råben, skælden og smælden, mundkurv, flexline forbud osv, ja det er usocialseret hunde der tror alle andre hunde er farlige, det er energibundter der alrid får løbet deres krudt af og det er ustyrlige hunde i hundeskoven, da det er det eneste sted de kommer uden snor.


0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  19-07-2010 11:46

Vi tager ofte i hundeskovene ved Silkeborg, Horsens og Hampen.. Vi slipper alle løs, førhen inden vi måtte aflive Tass grundet svær slidgigt, havde han mundkurv på og det passede ham fint.. Han var ikke så interesseret i at lege, ville hellere hilse og så spurtede han videre


Nu har vi kun 1 hund der går ind under forbuddet, Bibi, en Ambull tæve på 15 måneder, god som dagen er lang og der er intet ondt skabt i hende... Men siden forbuddet kom, har vi ikke været afsted.. Jeg kan ikke gøre op med mig selv om jeg vil byde hende et liv med mundkurv i en hundeskov, for hun ELSKER at lege, både med store og små...


Vores 2 andre drenge, skal ikke have kurv eller andet på, da de er Mops og Engelsk Bulldog... Men indtil videre tager vi ikke i hundeskove, før jeg får gjort op med mig selv, hvad jeg vil..


Dog mener jeg at de må være løse og uden mundkurv, når det er private hundeskove og der ikke er skiltet med muskelhunde skal have snor og mundkurv på....


Yderligere syntes jeg at man ikke skal gå i hundeskov, hvis ens hund ikke kan med andre, el heller holde ens hund i snor.. Hundeskovene er jo beregnet til løse hunde under kontrol...




Mercedes 2.3 -rust,velholdt stationcar sælges,god hestebil :)

Lykkelig ejet af 2 Bøffer, Muffedisen og 3 herlige hunde :)

Nu med Muffen i løsdrift og de 2 Bøffer til August ligeså :)

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hvorfor snor på....?
Forfatter: 
Dato:  19-07-2010 13:22

Nu spørger jeg lidt dumt måske.. men hvorfor gå i hundeskov når man har snor på hunden..hvofor så ikke gå de 99% andre dele af skovene? Hundeskoven er jo næsten det eneste sted hundene kan få lov at lære andre hunde at kende uden snor (og lære det - blive socialiseret) så de rent faktisk kan styres, blandt andre hunde i det daglige. Da min hund var hvalp, havde vi rigtigt svært ved at finde ud af hvor vi skulle møde alle de hunde der stod om i træningsbøgerne og fandt derfor frem til skovene. De er en super god ide. Min erfaring er at en rigtig stor del af ejerne har rimelig kontrol med hunden (men hvis to hunde først løber hinanden i møde er det godt nok sjældent, at nogle ejerne kan kalde hundene til sig) Hvilket jo også fungere fint, så længe begge ejere er der, for at deres hunde kan lege. Men så engang imellem kommer der en ejer med sin hund i snor, der kan det jo godt gå galt når der kommer en flok legende hunde løbende forbi, hvorefter ejerne bliver sure, og så undrer jeg mig bare tit. Hvorfor gå tur i en hundeskov hvor hele ideen er at hundene kan løbe frit og lege, hvis man føler sig generet af frie, løbende og legende hunde. Hvad er pointen? Hvorfor ikke bare gå en tur alle de andre steder hvor de løse hunde ikke er tilladt (kører personligt 40 min for at komme i hundeskov - har masser af almindelig skov tæt på)


Nu er jeg måske også ekstra følsom på området, da min hund ikke er så glad for andre hanhunde når de er i snor. Der er ikke problemer med andre hunde når de er løse, jeg har hørt andre have samme problemer - da der nu efterhånden er så mange der går med deres hunde i snor er det desværre ikke muligt for os at gå i hundeskoven længere.. men det er bare så ærgeligt, for han ELSKEDE det og det var så hyggeligt når han kunne lege med de andre hunde.. Syntes faktisk også der generelt var en god stemning blandt ejerne..

0
0
Svar på denne tråd
 
 12378966546
Forfatter: 
Dato:  19-07-2010 15:35

Vi har været kommet en del i hundeskov med vores hund og det har været rigtig fint. Sidste forår mødte vi ofte de samme mennesker derude, så vi stod og snakkede imens hundene legede, det var rigtig hyggeligt :-)


Desværre er vores han begyndt at spille op til andre hanhunde (han er lige blevet 2), så vi har besluttet ikke at tage derud mere før han er blevet kastereret. Sidst vi var der, var det nemlig ved at gå galt, da en anden hanhund på samme alder rendte over til ham og de var ved at ryge i totterne på hinanden. Det er jo ganske normal adfærd med 2 hanhunde, men jeg vil ikke risikere noget.


Synes alle hunde er velkomne, bare ejerne kan slippe dem løs uden de fare i fjæset på andre hunde!




˙·٠•●♥ HeidiZ ♥●•٠·˙

0
0
Svar på denne tråd
 
 Snor på fordi..
Forfatter: 
Dato:  19-07-2010 15:46

Nu ved jeg ikke hvorfor andre i hundeskoven har snor på deres hund, men kan nævne hvorfor ejg har det på min den ene..


Krumme (Fila Brasileiro/Bullmastiff) er stærkt reserveret overfor fremmede..

Jeg har trænet med ham det meste af et år, efter det for alvor kom op tiloverfladen, og han er så langt nu at han kan lide fremmede hunde, og han ellers ved at jeg er i den anden ende af linene, som er 6-7 meter lang..

Så skal han ikke tage stilling til om hundene er farlige eller irriterende for jeg kan se på ham, når han føler sig klemt..


Nu er jeg altid i skoven med min mors hunde og mindst en af mine egne + Krumme..

Han nyder at være der, og er vant til hjemmefra at snor har man ALTID på, så for ham er det intet problem eller en hindring for leg..


Men mennesker gør mange gange nogle forfærdelige dumme ting overfor hunde af den type..

Og det kan han bare ikke håndtere og kommer aldrig til det..

Derfor er det godt jeg befinder mig i den anden ende af snoren, så konfrontation (som jo ligger til vogtere) undgåes helt, da han vælger fremmede fra, og istedet vælger mig til..

Og er han oppe på lakridserne en dag, kan et lille ryk i linen hjælpe ham med at vælge fremmede fra..


Så har jeg en glad hund der belønnes fordi den selv opsøger kontakten til mig, og jeg kan være tryg og rolig over min hund ikke presses over evne..

Og sidst men ikke mindst, kan jeg gå ind og markere mig overfor andres hunde, hvis de bliver ved at være nærgående, ved simpelthen at gå imellem min egen Krumme og den fremmede hund..




Livet er vidunderligt set gennem sprækken mellem dynen og madrassen

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hundeskov
Forfatter: 
Dato:  19-07-2010 19:41

Jeg er glad for jeg ikke er den eneste som oplever det


Jeg har intet problem med at folk har deres hunde i snor, og syntes kun det er fint. jeg har jo også selv min tæve i snor når hun er i løbetid men så holder jeg mig langt langt væk fra hundeskov og steder med mange hunde. Så skal andre ikke skal tage hensyn til mig og min hund som er i snor.



Blev mor tirsdag 01.09.09 kl. 18.59 til en skøn pige som var 54 cm lang og vejede 3870 gram.


Min elskede hund - hvil i fred 21/04-2007-25/6-2009


Hilsen stine

0
0
Svar på denne tråd
 
 min mening
Forfatter: 
Dato:  19-07-2010 22:08

jeg bor et sted hvor hundeskoven også er på størrelse med en baghave, og det kan altså ikk krudte mig og min hunds krudt af, da vi min gerne tager en tur på 40 min, så nu må i hade mig hvis i vil, men jeg går tur i den alm skov! uden snor! og jeg har mødt en del løbere/cyklister, men jeg har altid kunnet få fat i min hund inden de nærmer sig, jeg har også mødt andre hunde der gik uden snor, og når vi har mødtes er vi bare blevet enige om, at hunden ikke får dækket sit behov hvis de ikke går løse.jeg har dog også altid fået fat i hunden her, og ofte er det modparten der ikke får fat i sin hund, men det kan altså ik bringe mit p** i kog. Jeg ville dog aldrig lade min hund gå løs, hvis jeg på forhånd vidste den var bidsk, eller hvis det var en skov fuld af mennesker hele tiden.... sådan er det bare.. min hund jagter ikke vildtet, men nyder at løbe op og ned af skrænter og være unghund... og det skal den have lov til!



sæt dine dyrs behov før dine egne!!!

0
0
Svar på denne tråd
 
 DK's nok bedste skov...
Forfatter: 
Dato:  19-07-2010 22:15

Hvis nogle af Jer kommer fra midt jylland kan jeg anbefale Dollerup Bakker ved Viborg. Der er gode stier hvor hundene må rende løse




˙·٠•●♥ HeidiZ ♥●•٠·˙

0
0
Svar på denne tråd
 
 hundeskov
Forfatter: 
Dato:  20-07-2010 00:37

Jeg kommer udelukkende i hundeskoven på tidspunkter hvor jeg er nogenlunde sikker på ikke at møde andre.


Hundeskoven er nemlig IKKE det samme som en hundelegeplads hvor jungleloven hersker, og den stærkeste styrer.

Eller det skulle den ikke være -hvis altså reglerne (loven gælder OSSE i hundeskove) blev fulgt.


Men men, de gange jeg har været i hundeskoven på "almindelige" tidspunkter, har jeg dårligt kunne gå ind af lågen, uden at bliver overfaldet af en hel flok hunde, som både humper mine hunde, jager dem rundt og slet ikke er under det der ligner kontrol.

Og siger jeg fra på mine hundes vejne, er kommentaren "lad dem nu selv finde ud af det" stensikker.

Og nej -mine hunde skal ikke slåes når de møder andre, så de skal IKKE selv finde ud af det. De skal IKKE blive nogen rigtige kællinger for at undgå at blive tromlet, humpet og det der er værre.


Så det er årsagen til at jeg ikke kommer i hundeskoven når jeg risikerer at møde andre.


Jeg synes nemlig bestemt ikke det er hyggeligt, når en flok på 5-10 mennesker og ligeså mange hunde, overtager det hele så os med hunde der ikke "nok selv skal klare det" ikke kan få lov at være der.



Mvh Michelle

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hvorfor hundeskov hvis snor?
Forfatter: 
Dato:  23-07-2010 13:11

OK jeg kan godt forstå jer der svarede, at i vil have snor på så i har fuld kontrol over situationen..fuld reskpekt for det!! Men det jeg ikke kan forstå er, hvorfor går i så ind i hundeskoven..??? hvorfor kan i ikke bare gå en tur i resten af skoven og møde andre der også har deres hunde i snor (nu er 99 % af skovene jo ikke hundeskov)? Hvorfor gå i hundeskoven og blive irriteret over de løse hunde, når det jo netop ikke er det i ønsker, men det der er meningen/ideen i hundeskoven?? Hermed mener jeg, at det er et af de få steder man lovligt kan have sin hund uden snor.. Hvis man stadig ønsker at gå med snor, hvad er så ideen med at gå derind? Det er blot det jeg ikke forstår.. Men gør mig klogere, så jeg kan få forståelse istedet for irritation:)

0
0
Svar på denne tråd
 
 Voldsomme hunde...øv
Forfatter: 
Dato:  23-07-2010 21:31

Voldsomme hunde

...derfor har jeg mere eller mindre droppet hundeskovene.


...orker simpelthen ikke flere hundeejere der ikke hverken kan eller vil, gøre noget ved deres hundes adfærd


...og som mener at deres uopdragne hunde "bare vil lege" mens de overfalder og tromler min hund ned.


:-) ;-) :-D Med Venlig Hilsen Hanne :-) ;-) :-)
0
0
Svar på denne tråd
 
 hundeskove..
Forfatter: 
Dato:  23-07-2010 22:07

Altså jeg kommer ikke i hundeskove, fordi de ligger et stykke herfra.. Men jeg ville da have min hund i snor, eller lang tov.. Hun må hellere end gerne komme fri og lege, men jeg er ikke sikker på jeg kan kalde hende til mig hvis den anden hund stikker af..


Og hvis der er en fugl der flyver lige om næsen på hende skal hun lige bruge 5 min. på at jage bæstet.. Derfor kommer jeg som regel kun steder jeg kender, og hvor der ikke kommer for mange andre dyr.. Så tager jeg hellere til træf mm. med hende..





Mvh. Pernille


RIP Elskede Denver.


Masser udstyr sælges..


www.hestegalleri.dk/html/ mar_vis.asp?MarID=413516

0
0
Svar på denne tråd
 
 Bla bla bla......
Forfatter: 
Dato:  25-07-2010 13:38

Vi har en lille chihuahua, og vi går så ofte vi kan i bernsoffparken.

7-9-13 så har vi endnu ikke oplevet hunde som direkte går til angreb..


Men nu er min hund også sådan bygget at han, kun lige skal hen og snuse og så gider han ikke dem mere.. Nogle hunde falder han i hak med, både store og små.

Men han tror så heller ikke han ejer det hele (;...


Det eneste mærkelige jeg har stødt på (trods det er i kbh) er herreløse hunde?

Dem møder jeg ca. hver gang. Så render der sådan en stor hund løs uden ejermand, i hele parken, i den time vi render rundt derinde..

Har tit undret mig over, om de ikke vil have hunden med hjem? For man kan ikke hører kald eller noget.


Sidste gang var det en dobberman der rendte rundt, og man kunne ikke rigtig komme til den...


Dét undre mig tilgengæld...



Hilsen 007.DK
Team Tude Kiks, udleverer gratis tudekiks til alle, fåes nu også med chokolade smag.
Til dig som fortjener det! ;)
Kleenex medfølger, til de ekstra trængende.
RIP-Gillir <3
Rip Baldur <3



0
0
Svar på denne tråd
 
 Hundeskove
Forfatter: 
Dato:  26-07-2010 19:54

Jeg bruger flittigt hundeskovene i Silkeborg og Ry til at Futte kan lege og mødes og være social med andre hunde.

Og jeg kunne aldrig drømme om at gå derind med ham i snor,


Og jeg er også af den holdning, af folk der ikke vil have at deres hunde mødes med andre hunde for at lege og være social altså burde finde et andet sted at lufte deres vovser.

Da en hundeskov jo netop er et sted hvor hundene være løse, kan det vel ikke være rigtig at vi andre skal hæmmes af JER som IKKE vil have jeres hunde løse - Det er absolut ikke logisk tænkning, hvis du spørger mig


Min hund kan lege med hvem som helst uanset race, så sent som i søndags var vi i Ry og lege med en Golden retriver, en amstaff, en springer spaniel, en pekingeser, en bernesenne, en bordecollie hvalp, en broholmer blanding så der var lidt af alle str og hundene, de hyggede sig


Ingen bar snore/liner eller mundkurve..


Min hund render også frit hjemme på 2½ hektar jord, så når vi er i hundeskov så er det for at han kan snakke/lege/socialiseres med andre hunde og få lov til at være HUND!


Mvh

Henrietta Joye & Skálmar frá Skeggsstöðum & Ægir fra Toftdal

& Freyja frá Akureyri & Stjarna frá Gili med Prímus fra Toftdal

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hundeskov høve
Forfatter: 
Dato:  28-07-2010 04:49

Ved høve er det både en heste og hundeskov.


Og nej hvor er hundefolket blevet underlige. De gemmer nærmest deres hunde væk inde i bilerne, når man kommer ridene. Fordi tænk hvis deres hund kom til skade. Den hund som sidder og gør og knure af dig.. Eller så har de dem løse, og de kan ik styre dem, Også bliver man lige jagtet igemmen skoven. Fantatisk...!! Heldigvis har min hest, lært at stå helt stille, indtil ejermand af hund dukker op..


Og sjovt nok er muskelhunde, faktisk dem som er ligeglade med hestene.


Mine forældres hund får os lov til at løbe frit, men så snart vi ser en anden løs hund, kalder vi ham til os. Da han ik kan li alle hunde..

0
0
Svar på denne tråd
 
 Fredericia
Forfatter: 
Dato:  28-07-2010 10:29

Vi har brugt Randal hundeskov i Fredericia i 3 år nu, og vi kommer der næsten dagligt. Der er massevis af søde folk med deres hunde i alle størrelser.

Det er rigtig hyggeligt, og skoven er så stor, at man ikke nødvendigvis løber ind i hinanden, men man kan sagtens gå en lang tur uden at komme på fællespladsen.


Venlig hilsen


M




Hestetrailer udlejes (7000 Fredericia) - se mere på min præsentation

0
0
Svar på denne tråd
 
 miss joye
Forfatter: 
Dato:  29-07-2010 02:57

Faktisk gælder hundeloven osse i hundeskove. Så har man ikke kontrol over sin hund, så må den ikke være løs.


Hundeskoven er heller ikke en hundelegeplads, men derimod et område hvor hunde må være løse hvis de er under kontrol

Dvs at der er nogen (mig selv inkl) der rigtig gerne ville kunne bruge hundeskoven til at gå en dejlig tur med hunden uden snor på. UDEN at skulel forulempes af folks ustyrlige kræ.


Jeg har ikke noget imod fremmede hunde. Og mine hunde må skam osse gerne hilse på og lege, hvis den/dem vi møder, er hunde som jeg mener er passende legekammerater for mine hunde.

Men det er nu engang ikke alle hunde jeg mener er det. F.eks. gider jeg ikke hunde der mener de skal humpe eller tromle mine hunde.

Eller hunde der kommer buldrene imod en uden ejere.

Almen høflighed ville være at kalde sin hund til sig når man ser at der kommer nogen, og hvis så ellers modpartens hunde må lege, ja så kan man jo give hunden fri.


Hvis så i det mindste folk kunne tænke sig om. Men nej, jeg har oplevet at møde højløbske tæver (jeg har en intakt hanhund), hvor ejer ikke engang fortæller at deres tæve er i løbetid. Nej den får bare lov at rende hen til Reiki, som forståeligt nok bliver helt kuldret, og så kan jeg så stå der og fortvivlet prøve at holde hundene adskilte, mens ejeren får taget sig sammen til at indfinde sig.

Har osse oplevet at jeg dårligt når at træde indenfor døren, før 8-10 hunde stormer hen i hovedet på mine hunde, som -klemt op af porten -absolut ikke synes det er et rart møde.


Den slags er årsag til at jeg ikke længere synes det er hyggeligt eller godt for mine hunde at komme sådanne steder. Fordi folk mener at hundeskov = sted jeg bare slipper hunden og så må den ellers gøre som den lyster.


Og det er hamrende ærgerligt, for mine hunde er ellers fornuftigt socialiseret, har lært at komme når jeg kalder mm. og derfor har vi faktisk osse ret til at komme sådan et sted.

-der er bare ikke plads til folk der ikke er komplet ligeglade med om deres hunde får en dårlig oplevelse (hunden behøver nemlig IKKE bliver bidt eller overfaldet for at få en kedelig oplevelse)



Mvh Michelle

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider