Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Jer der har været til temafester
Forfatter: 
Dato:  02-01-2009 17:30

Kan i ikke fortælle hvilke temaer der har været og hvor gennemført det var igennem aftenen???


Jeg kunne godt bruge lidt inspiration da jeg selv holder noget i løbet af sommeren...Ved bare ikke helt endnu hvad:)


Så fortæl gerne fra i fik indbydelsen, altså om det også var i samme stil osv:)


Glæder mig til at læse noget fra jer:)


Tina


Nu ny hjemmeside:

http://www.femalephoto.webs.com


Mercedes vito ´02 sælges. trækker 2000 kg, se profil



Led mig ikke i fristelse, jeg kan sagtens selv finde vej:o)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Jeg har været til.-..
Forfatter: 
Dato:  02-01-2009 18:02

... cowboyfest med det firma jeg var ansat hos tidligere.


Det var ganske sjovt - mest fordi langt de fleste havde valgt at klæde sig ud så de passede ind.


da vi ankom var der nogle konkurrencer (vi var delt ind i hold), som var holdt i stilen med halmballestabling, øksekast o.l.


Selve festlokalerne var også pyntet op så det passede. Dog vil jeg sige at fra middagen og fremefter var det bare en "almindelig" fest - med folk i sjovt tøj.


Men lidt kedeligt når der så også var nogen der bare var i deres helt almindelige tøj, eller mente at en fætter br sherifstjerne var nok udklædning.


En anden sjov udklædningsfest jeg var med til, var ikke en direkte temafest, men der var allerede på invitationen varslet at det ville blive i udklædning og at man ville få besked på hvad man skulle være. Så da værtsparret havde modtaget alle svar, kunne de lave bordplan, og derudfra bestemme udklædningerne. Det var så bestemt ud fra "berømte par". Cæzar og Cleopatra, Catwoman og Batman, Scarlett & Rhett osv osv...rigtigt godt fundet på, og de havde taget højde for folks opfindsomhed og hvem der ville se godt ud i de forskellige stilarter. (jeg var Askepot, i fin kjole, sko der kunne tabes i tide og utide osv.. - og havde været uheldig nok til at min "prins" ikke gad det pjat med udklædning, så der var ikke meget prins over ham... Øv)


£isbeth & Baloo

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.
(Walt Disney)


Se smukke unikke smykker til salg

0
0
Svar på denne tråd
 
 nytårsaften - tema
Forfatter: 
Dato:  02-01-2009 18:20

Vi havde tema til vores nytårsfest her i onsdags, men det var lige sådan en hurtig beslutning, så det var ikke helt gennemført.

Vi valgte et disney-tema, hvor man kun måtte være en tegnefilmsfigur fra en disney film - heller ikke animations film. Folk kom og var virkelig flotte i deres udklædninger og det var nogle rigtig gode udklædninger. Desværre var det en i-sidste-øjeblik-beslutning med det tema, så det var ikke helt gennemarbejdet. Men det var hyggeligt :-)



Et lys mister ingenting ved at blive brugt til at tænde et andet - hjælp din næste!

Med venlig hilsen Nelle

0
0
Svar på denne tråd
 
 Tak for de svar der
Forfatter: 
Dato:  02-01-2009 18:30

er kommet indtil videre:)


Må jeg lige høre jeres mening om noget? Hvis nu jeg invitere til fødselsdagsfest med et tema, kan man så godt skrive at folk SKAL komme udklædt?

Altså jeg ved godt at der er et par af vennerne der nok melder fra da de ikke gider sådan noget, men så må det være deres problem synes jeg...Eller synes i det er mere fair at skrive at folk meget gerne må komme udklædt...Er bare bange for at der kommer nogle få udklædte og resten så ikke "tør"


Tina


Nu ny hjemmeside:

http://www.femalephoto.webs.com


Mercedes vito ´02 sælges. trækker 2000 kg, se profil



Led mig ikke i fristelse, jeg kan sagtens selv finde vej:o)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Temafest...
Forfatter: 
Dato:  02-01-2009 18:53

Vi har holdt "tour de chambre" her i huset - vi er en alm trappeopgang og ikke et kollegie, men vi er rigtig gode venner her i huset - og vi havde rigtig gode temaer...


Det sjoveste var "Stein Bagger" tema med overdrevet luksus af vin og champagne, luksuschokolade osv + raffineret borddækning, pynt osv. På væggene hang der "luksusportrætter" af Stein - og et landkort med titlen "flugtplan 2008"...


I vores lejlighed var der børnefødselsdag! Vi havde dækket bord med flag og balloner, hentet tøjdyr og brætspil frem, lavet "legehjørne" med lego (det blev et kraftigt hit i løbet af aftenen)... Vi fik røde sodavand og cola - i glasflasker, med sugerør og jägermesiter - kagetog, slikposer og diverse... Nåeh ja - og så hørte vi "Åh abe-musik"!!! *yikes* *G*


- SÅ ja, vi havde mere lejligheden og mad/drikkevarer/underholdning til at være "tema" - ikke udklædning som sådan (men hos "Stein Bagger" var der godtnok noget med nobel påklædning, jakke og slips)...


NB; Billeder haves, om det ønskes *G*


Mvh Krissie

0
0
Svar på denne tråd
 
 Ej Krissie...
Forfatter: 
Dato:  02-01-2009 18:55

..du må meget gerne smide billeder ind...det lyder godt nok genialt med jeres temaer:)


Tina


Nu ny hjemmeside:

http://www.femalephoto.webs.com


Mercedes vito ´02 sælges. trækker 2000 kg, se profil



Led mig ikke i fristelse, jeg kan sagtens selv finde vej:o)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Hmmmmm
Forfatter: 
Dato:  02-01-2009 18:56

Tina:


Ville nok ikke forvente alle klæder sig ud - men hos os gav det en vis stemning at temaerne var så gennemførte - ingen kunne sidde og undgå at blive en del af temaet, så at sige... Hvis man tilkendegiver det i invitationen kan det måske motivere folk til at være lidt "hittepåsomme" til tøj mv... Da vi havde forskellige temaer i huset kunne der ikke være tale om decideret udklædning her...

0
0
Svar på denne tråd
 
 Middelalderfest
Forfatter: 
Dato:  02-01-2009 18:58

Jeg har været med-arrangør til en middelalderfest hvor vi havde ca 120 gæster. Gæsterne kom midt på eftermiddagen hvor de kunne underholde sig med diverse lege, mad og drikke.


Indbydelserne var skrevet på pergament med "krøllede" bogstaver og holdt i gammelt sprog, hver indbydelse blev lukke med lak og segl. De blev afsendt i paprør som depecher.


Festen var meget gennemført, alle var udkældte og mange havde lejet flotte, tidstypiske dragter eller lavet dem selv.


Vi havde også lejet et band der spillede middelaldermusik.

Link til Gny De var knaldhamrende gode og arrangerede sanglege og sang og spillede virkelig godt. Det satte prikken over i'et.


Vi havde også købt og selv lavet mange rekvisitter.

Tallerkener var skiver af birketræ, glassene var smukke håndblæste, vinen blev tappet af tønde og fadølsanlægget var maskeret som øltønde. Maden var også temmelig tidstypisk.


Billeder kan ses HER


Damn, det vækker gode minder og lyst til at lave sådan en kæmpefest igen!



mvh PiaR
quantum in me fuit


Svar venligst i tråden og ikke via besked

www.piar.dk

0
0
Svar på denne tråd
 
 Har været med
Forfatter: 
Dato:  02-01-2009 19:02

til de navnkundige karneval i Bølling nogen gange.

Et år var det også western tema og der kom jeg som saloonpige. Slangekrøller. satinkjole med snøreliv og netstrømper og sort pilleæskehat. Der var mange cowboys selvf. men også blomstrede kjoler og kyser ala det lille hus på prærien, en guldgraver, hasardspillere, indianere osv.


Et år var det valgfrit og der kom manden og jeg som Yvonne og Børge. Jeg havde et kæmpe møllehjul af en hat ovenpå stort hår. der var syet plastfrugter og blomster på hatten og så en lårkort grøn tresserkjole. Manden var i halvlang paryk, hippievest, sygekassebriller og brune fløjlsbukser.


Alt fra det der dengang hed Teatergarderoben Absalon.


Tænk til sidstnævnte fest dukkede der en op forklædt som Kjeld og så var familien samlet :-)


Så både en 2 meter høj elektriker forklædt som lampens ånd komplet med sølvsnabelsko og en fjern kollega som romer i sandaler og lyseblåt lagen og en anden som mariehøne.


Det var hyleskægt fordi alle gjorde meget ud af det.


Mvh Tina


Quality doesn't cost - it pays !


Flere gode Quarter Horses til salg.

Alle med gode afstamninger. Primært af egen avl.

2½ års hoppe

Åringsvallak

2 hoppeføl

http://www.alby-horses.com/


0
0
Svar på denne tråd
 
 Overskrift...
Forfatter: 
Dato:  02-01-2009 19:26

Til en 40-års fødselsdag vi var til, var temaet "80´erne", hvor man jo så dukkede op med feks. langt Mabel-agtigt hår, strikkede benvarmere, BALL-bluser, kæmpe plastøreringe, og alt, hvad der bare kunne minde lidt om Nik Kershaw og FAME, og til lejligheden var der hyret en "gammeldags" DJ, som havde medtaget mere eller mindre alt det musik, man kunne huske fra dengang.. Dog godtnok på CD´ere, men alligevel..


Han havde også medbragt "gammeldags" lysshow, med tidstypiske blinke-dimser og spejlkugler.. Ikke noget laser-gøjl dér..


Jeg kan ikke mindes, hvornår jeg har moret mig så godt siden..



Mvh.


Michael

GO FOR IT!!



0
0
Svar på denne tråd
 
 Hold da op Pia
Forfatter: 
Dato:  03-01-2009 01:19

sikke mange billeder og hold op hvor har folk været kreative med tøjet men også med selve festen...Virkelig gennemført helt fra indbydelsen....


Og også sjove ting i andre nævner:)


Lidt sjovt Tinastormy jeg er næsten selv sikker på at jeg hopper på "det vilde vesten" tema og min veninde og jeg var ved at falde om af grin fordi vi selvfølgelig ville være det samme...Nemlig Saloonpiger...Sjovt som vi begge mener vi vil være geniale til det:)


Jeg tænker så også på at lege en mekanisk tyr, noget med bue og pil hvor man skal ramme sådan en balle halm som skydeskive, og så noget med linedance skal der også være...


Har allerede fundet en indbydelse men vil helst ikke lægge den herud da der også bliver inviteret nogen med herinde fra:) Men kan sige den er GENIAL og passer perfekt i temaet hehe...


Så må vi se hvor mange der gider være med til at fejre min 30 års dag på den måde...Der skal nok være nogen der ikke kan se det sjove i det:)


Tina


Nu ny hjemmeside:

http://www.femalephoto.webs.com


Mercedes vito ´02 sælges. trækker 2000 kg, se profil



Led mig ikke i fristelse, jeg kan sagtens selv finde vej:o)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Jeg har været
Forfatter: 
Dato:  03-01-2009 01:58

til den absolut mest gennemførte og checkede 40 års fest, man overhovedet kan forestille sig. Temaet var Gatsby i bedste gansterstil. Den var så gennemført, at festen blev nævnt i et eller andet radioprogram.


Og tro det eller lad være - det var min festlige fætter Michael, som selv havde lavet alt pynten. Han havde holdt det i sort og sølv samt hvide fjer.


Invitationen var indspillet på en cd og var i sig selv et morsomt og anderledes tiltag, hvor der var vedlagt laminerede adgangskort.


Ved ankomsten var der en fotograf, som tog billeder af alle gæsterne parvis, efterhånden som de dukkede op. Efter festen fik hver enkelt det pågældende foto sammen med et takkekort.


Der var violinspillere, som spillede under maden.


Ved mændenes kuvert lå der en lille "pakke", der var udstyret med bl.a. en hovedpinepille, hæfteplaster, en tandstikker, et lille spejl ovenpå et lille tændstikæske, så herrerne kunne være galante og tænde borddamens cigaret (mener også der var gummi til mændene).


Ved kvindernes kuvert var der ligeledes lidt forskelligt praktisk til aftenen - bl.a. et lidt større spejl.


Det var bare så gennemført med klasse og stil, at jeg helt opgav at fejre min 40 års fødselsdag og i stedet for at holde fest, købte jeg Millton.


Intet har før eller kommer siden til at kunne måle sig med hans brag af en fest.


Jeg kan godt tage billeder af pynten og hvis der er en, der kan fortælle mig, hvordan jeg nemmest får lagt hans cd-indbydelse på nettet, gør jeg gerne det - både dronning Margrethe og Poul Nyrup taler på invitationen.


Den mand er bare utrolig!


/Tinamaria








Avlsgodkendt EU-palominohingst tilbyder bedækning.

Se fotos på præsentationen.


Feng Shui konsulent, forfatter, multiterapeut og underviser

http://www.danskfengshui.dk

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hold da helt op Tinamaria
Forfatter: 
Dato:  03-01-2009 03:24

Det lyder godt nok som en fest man aldrig glemmer...Og ja det er lige sådan det skal være...Så det allerede starter med indbydelsen:)

Men læg endelig billeder ind hvis du har lyst...Vil rigtig gerne se det:)


Tina


Nu ny hjemmeside:

http://www.femalephoto.webs.com


Mercedes vito ´02 sælges. trækker 2000 kg, se profil



Led mig ikke i fristelse, jeg kan sagtens selv finde vej:o)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Så har jeg
Forfatter: 
Dato:  03-01-2009 11:46

lagt lidt fotos ud ...


www.danskfengshui.dk/michael.htm


/Tinamaria



Avlsgodkendt EU-palominohingst tilbyder bedækning.

Se fotos på præsentationen.


Feng Shui konsulent, forfatter, multiterapeut og underviser

http://www.danskfengshui.dk

0
0
Svar på denne tråd
 
 jeg har været til en del
Forfatter: 
Dato:  03-01-2009 11:49

lige fra 70-80-90 fester.

over til spanske grisefester (i 70'er stil), james bond tema (meget gennemført med poker borde, de rigtige drinks etc...), drag queen fester, nissefest, hawaifest, american dream, film fest etc etc...


Jeg har tidligere arbejdet et sted, hvor det næsten var ren tema fester. Ikke alle gik lige op i udklædningen, men det var pænt skægt alligevel.


-Og selvfølgelig er det sjovest, når folk går op i det.



Mvh. Tine

Equi-work.com

Jobportalen for hestefolket

Wet wrap bandager sælges se præs

Fotografering?


Kieffer Garmisch sadel sælges: 2000 kroner

0
0
Svar på denne tråd
 
 Ej Tinamaria
Forfatter: 
Dato:  03-01-2009 14:52

hvor ser det bare gennemført ud...For pokker hvor har han været kreativ:)


Tina


Nu ny hjemmeside:

http://www.femalephoto.webs.com


Mercedes vito ´02 sælges. trækker 2000 kg, se profil



Led mig ikke i fristelse, jeg kan sagtens selv finde vej:o)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Det var
Forfatter: 
Dato:  03-01-2009 18:32

det helt igennem og alle gæster havde taget handsken op og gjort meget ud af påklædningen.


Du skal næsten høre invitationen. I øvrigt var der kun levende lys under middagen.


Det er helt og holdent hans egen ide med pynten, da end ikke hans søstre eller mor har fået lov til at hjælpe ham, så de var også spændte.


/Tinamaria


Avlsgodkendt EU-palominohingst tilbyder bedækning.

Se fotos på præsentationen.


Feng Shui konsulent, forfatter, multiterapeut og underviser

http://www.danskfengshui.dk

0
0
Svar på denne tråd
 
 jeg har holdt
Forfatter: 
Dato:  03-01-2009 18:48

bla. halloen fest til vores kobberbryllup... alt i sort orange og sølv, gerne udklædte gæster, dracula, hekse osv. til min søns nonfirmation var det casino tema, sej invitation, flotte kjoler,pistoler, strømpebånd,bond fyre, smoking, cigaretrør, glimmer, spejle, dry matini, jettoner til alle, fed bar og masser af spilleborde, som vi havde lejet, og præmie til den bedste spiller.. der kunne alle være med vi var fra 12 år til 87 og alle morede sig meget. men næste bliver heste/coboy fest, med halmballer, rodeotyr, spareribs, coolslaw, linedans osv..elsker temafester..


perla fra littla brekku ;)

0
0
Svar på denne tråd
 
 Ja Tinamaria
Forfatter: 
Dato:  03-01-2009 18:57

jeg ville også rigtig gerne høre den:) men aner ikke hvordan du kan lægge den ind:( jeg er en spade til sådan noget...Men er overbevist om at den er ligeså morsom som resten:)

Og hvor er det fedt at han ville lave det hele selv...


Tina


Nu ny hjemmeside:

http://www.femalephoto.webs.com


Mercedes vito ´02 sælges. trækker 2000 kg, se profil



Led mig ikke i fristelse, jeg kan sagtens selv finde vej:o)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Har også været med
Forfatter: 
Dato:  03-01-2009 20:00

til en del sjove fester med ex: Gangster i stil med tidligere nævnte længer oppe i tråden


Italiensk: Skrev indbydelsen på italiensk på/i flagets farver. Maden, musikken mv var italiensk og på en lille plads på indbydelsen stod det hele på dansk og bl.a. at man skulle komme udklædt om ikke andet så i de italienske farver. En super fest.


50ér festen var en ball room dance fest der ville noget. De fleste i strutskørter, stiletter, a la elvis mv


Toga party indbydelsen stod på latin og næsten alle kom iført lagner...a la toga'er


og så de meget omtalte og brugte cowboy fester


God fornøjelse


Heidi



Part søges til lipizzanervallak i Smørum


Pluto - Siglavy - Viktor



Nihil intentanum

Felix vi ses igen min skat

0
0
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  03-01-2009 20:15

Udelukkende pigetema her- sjoveste fest jeg kan huske. "herrefest". Vi fik sjofle invitationer med navne som så var vores hele aftenen og som startede med vores forbogstav. Kan bla. nævne A. nus og mig selv S. kort (escort).


Vi var jo klædt ud som mænd. Jakkesæt/ uniform, butterfly el. slips, nogle havde overskæg og håret var "herrehår". Så havde vi fået et par af pigernes kærester til at klæde sig ud som piger som så serverede for os, og vi legede sjofle mænd.. (JO det var sjovt).


Der blev holdt bund bajer konkurrence og den mest veklædte mand blev kåret.


Det gode var at alle nemt kunne "overskue" at klæde sig ud som mand, og vi levede os alle ind i rollerne som mandschauvinistiske skodører der holdt eksklusiv mandefest.


Det var altså totalt grineren, og vi snakker stadig om en fest nummer 2 her.. uha 8-9 år efter

0
0
Svar på denne tråd
 
 Sommer i Tyrol
Forfatter: 
Dato:  03-01-2009 20:24

Da min onkel for ét år siden blev 50 år, valgte han at køre et tema efter sin ynglingsfilm "Sommer i Tyrol". Indbydelsen var faktisk filmen, så man kunne få inspiration til udklædningen.


Kun én enkelt gæst mødte op i jakkesæt...Og han følte sig faktisk lidt udenfor...Det kan desuden nævnes, at samtlige lederhosen var udlejet på Sjælland ;-)


Festlokalet var superflot pyntet, maden inspireret af filmen, og så havde en af tjenerne lært "ja ja ja, nu kommer jeg" udenad, så han kom løbende, hver gang bandet slog de første takter af sange....Og det gjorte de selvfølgelig flere gange!


Det var bare en super gennemført fest!


Kh. Britt


Valhallas Abigail "Abby" - En af verdens smukkeste heste


Welsh Cob - mit valg

0
0
Svar på denne tråd
 
 Åååhh Sweeety
Forfatter: 
Dato:  03-01-2009 21:35

...jeg er SÅ klar....!!!


Vi skal vel øve os i forskellige fraser som:


"Heya Cowboy, is that a Magnum 44, or are you just happy to see me?"


Og så mange andre..nogen ikke passende for HN...


See ya..saloon-sister....





En af tosserne....




Du kan ikke forandre fortiden
men du kan ødelægge nutiden
ved at bekymre dig om fremtiden



0
0
Svar på denne tråd
 
 Ej hvor lyder
Forfatter: 
Dato:  03-01-2009 22:48

jeres fester geniale og hvor er der dog mange gode ideer...


Og fnis søde skønne dejlige Winnie:) vi bliver simpelthen "bad to the bone" Det bliver så gennemført...Os to som saloon girls...det kan kun gå galt...Vi bliver bare "forbudt for børn"


For pokker og mig der først bare ville rejse udenlands og holde min fødselsdag alene...nu glæder jeg mig HELT VILDT....


Men er der andre der har holdt andre fester eller har billeder så vis dem endelig:)


Tina


Nu ny hjemmeside:

http://www.femalephoto.webs.com


Mercedes vito ´02 sælges. trækker 2000 kg, se profil



Led mig ikke i fristelse, jeg kan sagtens selv finde vej:o)


0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  03-01-2009 22:50

Har været til en sørøverfest. Det var arrangeret som en børnefødselsdag med skattejagt, skatten var godteposer i en kiste, sørverinde-kagekone, saftevand, sugerør i glassene mv. Aftensmaden var "sørøvermad" - kyllingelår, røde pølser mv - og selvfølgelig intet bestik(derimod fine sørøver-servietter ).

Super hyggelig fest - folk går meget hurtigt i barndom igen.



Whetever you think you can - or think you can't.

You're right!

(Henry Ford)

Og et pinsvin...

Det er her I skal trække lidt på smiebåndet - Eller få læst tråden

0
0
Svar på denne tråd
 
 Halloween
Forfatter: 
Dato:  04-01-2009 17:36

Min 30-års fødselsdag blev holdt som Halloween fest hjemme i min lejlighed, som var blevet forvandlet til en dyster hule med edderkoppespind, masser af edderkopper, flagermus, spøgelse, græskar osv. osv.


Næsten alle gæster kom udklædt. Jeg var meget positivt overrasket over, hvor meget folk havde gjort ud af kostumerne! Selv nogen af dem, jeg ikke havde regnet med var så meget for det der med udklædning, de havde bare givet den hele armen.


Jeg havde besøg af dracula, hekse, trolde, manden med leen, djævle og alt muligt. Folk var rigtigt kreative.


Jeg skal lige se, om jeg kan finde nogle billeder frem fra gemmeren...



Mvh Hanne


Med to skøre hestebasser

MICKEY & SHAKESPEARE

Besøg dem her:

http://www.hanneshest.dk



0
0
Svar på denne tråd
 
 Jamen Hanne kom
Forfatter: 
Dato:  04-01-2009 18:15

meget gerne med billeder...Det er også det jeg håber at folk virkelig vil gøre noget ud af det. Har fået luftet det for nogle stykker indtil videre og folk virker SÅ tændte på ideen og glæder sig SÅ meget.

Så bare det bliver halvt så godt som i andre har skrevet om er jeg tilfreds:)


Tina


Nu ny hjemmeside:

http://www.femalephoto.webs.com


Mercedes vito ´02 sælges. trækker 2000 kg, se profil



Led mig ikke i fristelse, jeg kan sagtens selv finde vej:o)


0
0
Svar på denne tråd
 
 ej hanne hold op
Forfatter: 
Dato:  04-01-2009 20:14

i havde også gjort noget ud af det...og hvor er dine gæster altså bare gode...Men fnis det spøgelse der hænger der er altså bare sødt


Tina


Nu ny hjemmeside:

http://www.femalephoto.webs.com


Mercedes vito ´02 sælges. trækker 2000 kg, se profil



Led mig ikke i fristelse, jeg kan sagtens selv finde vej:o)


0
0
Svar på denne tråd
 
 Hov, mit indlæg blev slettet
Forfatter: 
Dato:  05-01-2009 08:18

Mit indlæg indeholdt for mange billeder og blev slettet, øv.


Men I får lige et billede af husspøgelset, Django:



Mvh Hanne


Med to skøre hestebasser

MICKEY & SHAKESPEARE

Besøg dem her:

http://www.hanneshest.dk



0
0
Svar på denne tråd
 
 cowboyfest
Forfatter: 
Dato:  05-01-2009 09:44

Vi holdt også cowboyfest til vores 2 x 30 års fødselsdag.


Vi overdækkede vores gårdsplads, kulørte lamper, halmballer, sadler, støvler og hestesko rundt omkring. Vi startede ud med gummistøvle kast, skød med bue og pil (dog skulle man guide en person, med bind for øjnene, som holdte et kosteskaft med en sprittus på enden).


Vi havde præmie til bedste udklædte, som var iført sort skiundertøj, dækket med fjer dvs. skulle se ud som rullet i tjære og fjer .


Under maden havde gæsterne fået små sedler om hvad de skulle sige eller gøre i løbet af aftenen. Èn skulle råbe "længe leve sheriffen", når min mand skålede osv. ret sjovt. Ingen måtte fortælle hinanden, hvad der stod på sedlerne. Så der var stor undren, da den mest stille svigerinde, rejste sig og råbte "længe leve sheriffen" mange gange i løbet af aften...


Vi fik et hold af line dancer til at komme, de dansede først, bagefter skulle vi andre lære det.


glæd du dig til en forhåbentlig sjov fest.


Vh Louise


Dressurtanten.




0
0
Svar på denne tråd
 
 Ahh det var godt Hanne
Forfatter: 
Dato:  06-01-2009 05:46

at du lige lagde Django ind igen...Han er altså simpelthen SÅ nuttet:)


Og fnis Louise ham der havde klædt sig ud i "tjære og fjer" den er da opfindsom må man sige...Det må jeg sige til mine gæster at de også kan:)


Men super godt at i er så mange der har givet jeres besyv med:)


Tina


Nu ny hjemmeside:

http://www.femalephoto.webs.com


Mercedes vito ´02 sælges. trækker 2000 kg, se profil



Led mig ikke i fristelse, jeg kan sagtens selv finde vej:o)


0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider