Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 sommerferie - nogen ideer ?
Forfatter: 
Dato:  29-10-2006 11:19

hej :)


ja jeg har en hel sommerferie stående åben som jeg vil bruge på at komme ud at rejse og arbejde (usa eller england) og få brugt mit engelsk.


egentligt var planen at jeg skulle sfsted til USA som "camp counsler" på sådan en af de dersens summer camps de har derovre. Hvilket jeg virkelig havde sat næsen op efter. Havde virkelgi sat næsen op efter det og havde glæder mig sygt. havde kontaktet et firma der specialisrer sig i at sende unge europærere afsted til de amerikanske summer camps, og havde snakked med hende omkring det at jeg skulkle sørge for at det passede sammen med skolen, sådan at jeg fik slutningen af 2.g med, kan jo ikke bare rejse tidligere når der er eksamner osv. og hun sagde at det havde de før fået til at lykkedes - YES tænkte jeg bar :D MEN MEN MEN senere fandt vi så ud af at det ville ikke kunne komme til at lade sig gøre, da de jo i år har flyttet ferien en hel uge, hvilket ville gøre det helt umuligt for mig at komme afsted. spørgs lige om jeg var skuffet, havde virkelig glædet mig, for det perfekte ved det her var at det var et sted hvor jeg fik penge for at være + forplejning, hvilket ville gøre at jeg i sidste endne kun selv skulle spæde til med et par tusinde kroner, hvilket var helt perfekt, da mine forældre ikke kan/vil betale og jeg selv ikke ligefrem svømmer i penge, men stadig gerne vil have oplevelsen af at komme ud at stå på egne ben.


så nu står jeg og håber på at der er nogen af jer andre der har nogen andre ideer til hvad jeg kan finde på ?


jeg er:

en 18 årig pige, snakker flydende engelsk (inkl gode karakterer i bagagen), venlig, frisk, ikke bange for at tage fat, nem at omgåes, og som bare vil ud og have en oplevelse, skabe nye venner fra andre kulturer og få brugt mit engelsk.


er det virkelig umuligt ? at finde noget hvor jeg kan komme ud uden at skulle betale kassen ? altså fx kombineret med et job, som det ville have været på en camp, sådan at man både arbejder sammen med jævnaldrende, lærer nye mennesker at kende, samt får lidt penge der kan dække de fleste udgifter til rejsen ?

og som samtidig kun ligger i skolernes sommerferie, da jeg ikke bare kan tage fri fra min uddannelse. ?



håber virkelig at der er nogen der har nogle ideer ? for jeg syns efterhånden jeg har søgt internettet tyndt omkring muligheder som jeg lige kunne komme i tanke om ?




0
0
Svar på denne tråd
 
 jeg ved godt
Forfatter: 
Dato:  29-10-2006 11:28

jeg ved godt at det er mange krav, men idet jeg havde fundet det perfekte, hvor alt passede, på nær tidspunktet, så har jeg stadig håb for at det kan lade sig gøre ?


sprogrejse er ikk en mulighed, da jeg ikke har penge nok til det, desværre. ellers havde det været noget jeg havde overvejet.


*DjævleØ's POWER*
ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت
"Venner som er stille engle der løfter os op
når vores vinger har problemer med at flyve"
MSN - juliemanden@ofir.dk
0
0
Svar på denne tråd
 
 Hmmm...
Forfatter: 
Dato:  29-10-2006 16:58

hvad med at prøve at kontakte et af de mange heste-, æsel- eller dyreplejehejm, hvor de tager sig af gamle/"ubrugelige" dyr. Det kunne jo være at de havde brug for en hjælpende hånd, men ved ikke lige om de har råd til at betale løn.


Æsler er for seje!!!

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider