Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Alby's Secret Joy

Billede
Billede
Video
Video

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 14 år 
 164 cm
 Brun
Nedsat pris.
Det er med grædende hjerte at jeg desværre er nød til at finde et nyt hjem til min bedste ven. Jeg har desværre måtte sande, at der ikke er nok timer i døgnet, og at jeg ikke kan give Joy den opmærksomhed som hun fortjener.

Joy er en DV hoppe på 14 år og har en utrolig udstråling, et fantastisk sind og vil rigtig gerne arbejde. Hun er en stor omvandrende labrador, da hun skal snuse og undersøge alt - og hun siger på ingen måder nej tak til godbider :) Joy er hoppe med stort H (ikke at det har nogen betydning), hun følger en i tykt og tyndt når først du har vundet hendes tillid.

Joy er et kæmpe nussehoved, og elsker at blive hygget om. Hun er vant til at få ordnet øje, næse, klippet øre m.m. Hun kan smile og kysse på komando :)

Joy kan i dressuren rides med en lillefinger. Hun reagere hurtigt på sine hjælpere og hun elsker at lave noget. Hun snakker meget når man rider hende :) Hun er redet til og med LA. Hun elsker at springe, men dette er ikke noget jeg har gjort mig i.

Hun rides og styres også meget på stemmen, og når jeg longere hende, så er det stort set altid uden longe. Hun tilpasser sig sin rytter, og jeg har b.la. haft min 5 årige nevø til at ride på hende.

Hun elsker en tur i skoven, og er en meget selstændig dame, så hun har ikke behov for andre hestes selskab ;) Hun er trafiksikker og er ikke bange for store maskiner m.m. En vandpyt på vejen, kan dog være lidt skræmmende, men her plejer vi at tage en lille snak om at den ikke er farlig - så går det somregel :) Hvis Joy bliver bange for noget, så stikker hun ikke af. Hun hverken stejler eller bukker, men "hopper" lidt tilbage og ser på det farlige igen. Hun er dog mere frisk og fremadgående på tur end i ridehus/bane.

Joy har nogen gode gangarter - især skridten skal bemærkes. Joy har været i vores familie siden 2010, hvor vi købte hende ved avler.

Joy kommer ud af en stærk hoppe stamme hendes mors helsøster er solgt til sydafrika og kåret som sydafrikas bedste 3-års hoppe, envider havde hendes halvsøster, Satin auktionens dyreste føl i Hammelev år 2006, og hun har solgt føl til bl.a. syd afrika.

Secret Joy's far "Uno" Don Diego kommer ud af en stærk hoppe stamme, Diego's mor er statspræmieret, foruden at være mor til "Uno" Don Diego, er hun også mor til den kårede hingst "Uno" Don Diablo og Guldmedalje-hoppen "Uno" Donna Unique, årets hoppe 2007.

"Uno" Don Diego har selv opnået opdrættermedalje i sølv, og han er samtidig modtager af Aage Ragns vandrepokal
DiegoBlev vinder af kvalifikationen til Dansk Sports- og Avlschampionat i dressur for 4 års heste.

Joy går med 4 sko, er passet med vacciner, tandlæge m.m.

 
 

[Salg] Billedskøn DV hoppe søger sin nye bedste ven

Der forelægger handelsundersøgelse fra juni 2023, da jeg fik hende forsikret hos Agria. Forsikring kan evt. overtages.

Joy sælges med 2 trenser og Bates Innova dressursadel (nypris: 26.000).

Joy har stort set altid været opstaldet hjemme, og trives bedst på steder hvor der ikke er mere end 12-15 heste.

Hun har tidligere bare gået direkte op i trailer, men efter en kørsel med en anden hoppe som sparkede ud efter hende, skal dette trænes med hende. Hun går op i traileren, men mangler lige den sidste meter for at være i mål. De sidste par gange hun har været ude og kører har været i en hestetransporter. Hun står pænt og roligt under kørsel.

Det er vigtigt for mig, at Joy kommer til et hjem hvor hun vil have det godt. Jeg forbeholder mig derfor retten til at vælge mellem evt. købere.

Hjem før pris!
Kun seriøse henvendelser.

Pris: 55.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW1000285
F:
DVH 908
(DV DK)
M: Alby's Soffie   Link
208333DW0504952
(DV DK)
MF:
DVE 674
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 27 april 2024 kl. 13:13, og har været vist 1028 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider